|
Nu esti logat.
Anticonceptionale si acnee#1 2010-06-07 23:18:45
Anticonceptionale si acneeBuna seara ,am si eu o intrebare.Mi s-au recomandat pentru acnee (dupa diverse tratamente cu cosmetice) melleva 35,diane 35 sau Yaz. Offline #2 2010-06-08 00:11:36
Re: Anticonceptionale si acneeDepinde ce tip de acnee este ... ai fost si la un dermatolog? Sa nu fie si din alta cauza. Am cunostinte care au facut tratament cu Roaccutane si le-a mers foarte bine ... Offline #3 2010-06-08 09:04:36
Re: Anticonceptionale si acnee
1. Melleva 35 si Diane 35 sunt acelasi lucru, difera doar producatorul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2010-06-08 11:00:32
Re: Anticonceptionale si acneeabba, anticonceptionalele pot sa nu aiba niciun efect asupra acneei, in cazul in care cauza nu este de natura hormonala. si eu subscriu la ce a spus andreea_andy2: mergi la un dermatolog. daca el iti prescrie AC, mergi si la un endocrinolog si fa analize hoprmonale, pt a te asigura ca intr-adevar cauza cosurilor sunt dezechilibrele de hormoni. Offline #5 2010-06-08 11:31:13
Re: Anticonceptionale si acneeAm tot fost la dermatolog ...cred ca sunt deja 2ani jumatate ...singurul tratament care mi l-a dat au fost zinerit si skinorex ,si anu trecut mi-a recomandat melleva ,pt asta am fost la cabinet de planning ...am facut analizele hormonale ...si mi-a spus ca yaz sunt cele mai bune ,dar pot lua si melleva. Offline Publicitateloading...
#6 2010-06-09 19:35:24
Re: Anticonceptionale si acneeabba, si eu iau diane de vreun an de zile pt acnee. Desi analizele hormonale mi-au iesit ok, tratamentul cu diane mi-a imbunatatit vizibil tenul. Dermatologul, la fel ca si la tine, ma tine de vreo 3 ani pe zynerit, skinoren si retin A. Eu am observat insa ca si alimentatia are un rol esential in problema cu acneea..la mine cel putin, si de aceea evit pe cat posibil grasimile, zaharul - in special ciocolata, si prajelile..- astea 3 fac ravagii - repet, la mine cel putin when the pomp lights up,you shoot. Offline #7 2010-06-10 10:32:20
Re: Anticonceptionale si acneesi eu am avut probleme cu acneea cand eram in clasa a 12-a. fusesem la dermatolog si imi prescrisese diane35, zynerit si inca ceva, am uitat cum se cheama. dar nu am continuat cu dianele pt ca oricum nu imi incepusem viata sexuala si mi-era lene sa le iau Offline #8 2010-07-09 22:42:16
Re: Anticonceptionale si acneeBuna. Am inceput sa iau de cietva zile anticonceptionale Yasmin (la recomandarea ginecologului care m-a diagnosticat cu ovare polichistice) insa in fiecare seara inainte de culcare am greturi foarte mari. As dori sa stiu daca exista si alt tratament eficient pe baza de anticonceptionale in afara de Yamsine (asta in cazul in care am sa fiu nevoita sa renunt la ele). Auzisem ca Yasmin sunt cele mai bune dar nu cred ca organimsul meu le suporta... Offline #9 2010-07-10 08:16:10
Re: Anticonceptionale si acneeDa, in final va trebui sa ma duc iarasi la medic. Problema e ca greturile sunt atit de mari incit in unele zile ajung sa vomit deci nu cred ca mai poate fi vorba de protectie in cazul Yamsin-ului daca episoadele acestea se repeta. Am sa mai incerc sa le iau citeva zile iar daca starile de rau nu se amelioreaza macar, am sa renunt. Pot sa intrerup folia oricnd sau trebuie sa astept sa ajung la ultima pastiluta? Offline #10 2010-07-10 10:21:32
Re: Anticonceptionale si acneede preferat ar fi sa termini folia.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|