homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Ceva" in menstruatie. Grav ?

#1 2010-07-10 14:50:21

sonnic53
New member
Inregistrat: 2010-07-10

"Ceva" in menstruatie. Grav ?

Problema sta in felul urmator. Prietena mea are niste scurgeri incolore intre cicluri . nu este o zi sa nui curga ... am fost la medic(ginecolog) sai faca un control . ia zis ca este normal .... desi mie greu sa cred asta.   dupa control ia zis ca are si un chist mic. si cica si asta este normal sa nu se sperie.  fiind virgina inca . intre timp am incercat sa facem dragoste....trecem peste asta . ultima data cand am facuto a zis ca a usturato mai tare ca nici odata si la vreo 2 zile ia venit ciclul . in a 2a zi de ciclu cica iar fi curs ceva cam cat o unghie  ( nu cheag , de astea a mai avut ) si a zis ca era un fel de bucatiza de carne aproape rotunda.  ce sa fie /???? e foarte speriata. 

daca sa dezvirginat trebuia sai curga ceva in plus fata de obicei ?  sange nu a fost deloc in timpul contactului ?  va rog un raspuns .

scuzatimi limbajul dar sunt baiat neutral si nu prea ma impac cu termeni .. mersi frumos

#2 2010-07-10 14:59:32

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: "Ceva" in menstruatie. Grav ?

secretie este normal sa aiba si difera pe perioada ciclului menstrual de la alb cremos la transparent-apos sau asemanator albusului de ou crud. daca nu are alte simptome, cel mai probabil este secretia ei normala.
evident, este recomandabil consultul ginecologic periodic care sa includa si analizele de secretie pentru depistarea eventualelor infectii.

chisturile pe ovare sunt si ele relativ normale. daca ar fi fost ceva ingrijorator i s-ar fi spus cu siguranta

bucatica de carne eliminata la menstra este o bucatica de endometru insuficient necrozat, nici asta nu pune probleme.

sangerarea la dezvirginare nu este obligatorie.

LE nu ai precizat nimic de protectie, sper ca folositi o metoda eficienta

#3 2010-07-10 15:07:46

sonnic53
New member
Inregistrat: 2010-07-10

multumesc frumos .sa mai linistit .   un loc bun aici . cu raspunsuri rapide . sarumana si mersi frumos

#4 2010-07-10 15:14:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

cu placere smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.