|
Nu esti logat.
Hpv-help#1 2010-06-25 09:44:10
hpv-helpBuna..va rog daca se poate sa ma lamuriti legat de hpv si papanicolau .De cand am primit rezultatul de la hpv simt ca ma prabusesc, ma gandesc numai la asta ,off. Offline #2 2010-06-25 09:47:31
Re: hpv-helpandre...ai o rana pe col si infectie cu hpv.nu prea ai ce sa faci decat sa mergi la medicul tau si sa vezi ce iti zice sa faci.probabil o s aiti recomande o cauterizare. #3 2010-06-25 10:51:48
Re: hpv-helpiti multumesc dae pt raspuns.exista vre-o modalitate de a afla de la ce este infectia cu hpv? ce analiza se poate face ? Offline #4 2010-06-25 11:11:17
Re: hpv-helphpv se transmite in general prin contact sexual...poti sa ramai insarcinata si sa duci o sarcina la capat fara probleme.din cate vad eu din papanicolau rezulta rana. #5 2010-06-25 11:56:38
Re: hpv-helpmultumesc ..la colposcopie dc nu sa vazut rana si mia sp dor de inflamatie?as incerca saptamana viitoare sa merg la un alt doctor pt o alta colposcopie.u ce sfat imi dai sa fac ?sunt f panicata si sa stau sa ast 2 saptamani mi se pare f mult .nu as vr sa ajung sa fac ERAD-ul. Offline Publicitateloading...
#7 2010-06-25 15:13:55
Re: hpv-help
e bine intotdeauna sa ceri si o a doua parere insa: Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2010-06-25 19:29:07
Re: hpv-helpdoctoressa..iti multumesc,maine am sa merg la un alt medic pt colposcopie si eventual o alta prelevare pt papanicolau.este dureroasa cauterizarea?si in cat timp trebuie facuta daa este rana pe col ?este atat de dureros cand ma gandesc ca la 22 de ani am prb asta si nu inteleg de unde,avand un partener si o relatie stabila,,,offf dc eu ...nikiodata nu am avut prb si akum...niki nu mai stiu ce sa fac . Offline #9 2010-06-25 20:53:54
Re: hpv-helpO prietena a facut cauterizare, dar din cate am inteles ea a avut un neg pe col sau ceva de genul :-? Din cate mi-a spus, a anesteziat-o local, iar dupa aceea a luat analgezice. Durerea e suportabila, mi-a spus ca e asemanatoare cu cea de la menstruatie, dar localizata mai jos. Linisteste-te, va fi bine daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #10 2010-06-26 08:38:32
Re: hpv-help
mersi mult yoyolina.. in 2 h plec la ginecolog o sa vad ce imi sp de data asta ... revin cu informati Offline #11 2010-06-26 13:19:24
Re: hpv-helpbuna din nou ...am vorbit cu medicul la care am fost azi si a sp ca nu poate face o colposcopie pt ca am fost la menstruatie si mai trb sa treca ceva vreme sa o pot repeta,in schimb mi-a prescris cerviron ovule timp de 10 zile si movalis 1 pe zi/10zile.Deasemenea mi-a sp sa merg in continuare la doc unde mi-am facut pap-ul si ca decide ea ce este de facut in continuare,a precizat si de erad cum ca inflamatia sau rana ce este pe col ar fi bine sa fac erad-ul. Eu nu prea inteleg care este diferenta intre erad si cauterizare ? Iar in ceea ce priveste tratamentul nu stiu ce sa fac sa il iau sau sa astept pana vine din concediu doc sa vad ce imi sp? o sa sun luni sa vad cand se intorce,iar daca dureaza inca o saptamana eu as incepe sa iau ovulele . voi ce spune-ti sa fac ? Offline #12 2010-06-26 14:59:40
Re: hpv-helpeu una as astepta sa merg la medicul meu asta daca tu ai incredere deplina in el. #13 2010-06-30 11:53:01
Re: hpv-helptot citind pe net despre hpv si cum ca una din cauzele infectarii ar fi negii(candiloame) am inceput sa ma uit mai bine iar la intratea in vagin am observat niste''carnisoare'' care sunt destul de mult crescute de culoare roz si cred ca sunt negi,niciodata nu m-am deranjat pana acum cateva zile cand am incept sa am mancarimi crezand ca este de la o candida (ca am facut intre timp candida) am folosit clotrimazol dar degeaba manacarimile persista.o sa incerc azi sa sun sa vad daca a venit din concediu doctora,intre timp as merge la un dermatolog sa vad daca ma poate lamuri si daca sunt se poate cauteriza ?ce trb de facut in cazul asta ? cum se face ca doctora la 2 controale nu a observat? Offline #14 2010-07-08 17:51:27
Re: hpv-helpMie tocmai mi-a iesit hpv 33! Exista vreun tratament? Nu stiu nimic despre HPV si am si leziune superficiala pe col. S-a vindecat cineva de HPV? Ce conduita trebuie adoptata pentru mine si sot? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #15 2010-07-08 18:39:01
Re: hpv-helpam mai auzit de cazuri care in timp au trecut de la hpv pozitiv la unul negativ, dar am citit si despre cazuri care aveau anumite tulpini, iar dupa un timp le apareau altele (la genotipare). Offline #16 2010-07-10 14:49:18
Re: hpv-helpastep sa iasa si pap-ul si dupa am inteles ca mi-ar da isoprinosine si sa fac cauterizare... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #17 2010-07-11 14:59:39
Re: hpv-helpnu exista nici o alta interventie? ceva mai nou comparand cu cauterizarea? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|