|
Nu esti logat.
Furuncul mare!!!-6#96 2010-07-11 23:28:11
Re: Furuncul mare!!!
am si eu unul pe piciorul stang cam pe unde se termin pantaloni scurti , la inceput era destul de mic am crezut ca era un cos si am incercat sal storc a iesit o substanta transparenta ca apa sa zicem a 2 a zi sa umflat a 3 a zii deja sa facut ceva gen o piscatura de paianjem ...nu iam dat importanta dupa a 4 a zii am inceput sa ma preocup ca a devenit mare cam cat ou partea proasta e ca nu eram informat si l-am stors a iesit o multime de puroi cu sange am dezinfectat bine si am fost la farmacie iam explicat lu aia si mi-a dat o alifie ...e a 2 a zii de cand folosesc alifia si parca sa mai desunflat , am o gaura si in ea e o chestie alba ....si pe langa aceasta gaura e rosu si tare cand apas...acum am stors iar tot puroiul am dezinfectat bine bine si m-am bandajat ....acum mie frica sa nu intre in sange and shit... Offline #97 2010-07-12 00:08:49
Re: Furuncul mare!!!doamne, du-te mai repede la chirurgie ca o sa ajunga mult mai rau ! zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #98 2010-07-12 01:42:50
fuck acum chiar incep sa prind frica dimineata ma duc la spital ..!! Offline #99 2010-07-12 11:53:50
Re: Furuncul mare!!!ce ai vazut tu alb in mijloc este radacina VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #100 2010-07-12 14:22:49
am scoso aseara si am dezinfectat cat am putut de bine ...a ramas cam gaura inauntru:| oricum ma durea nu puteam sa merg bine si am pus in gaura crema care mi-au dato astia ....deja de dimineata era mult mai bine puteam sa si merg ... Offline Publicitateloading...
#101 2010-07-12 18:16:59
Re: Furuncul mare!!!e bine...ramane o gaura,pana se reface VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #102 2010-07-12 18:32:55
nu cred ca o sa ma incurce cu ceva daca ramane umpic de gaura...sau semn dar sa se termine totul cu bine..mrs pentru sfat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|