homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgeri maronii

#1 2010-06-26 17:19:32

SurY
New member
Inregistrat: 2010-06-21

scurgeri maronii

am mai deschis un mesaj acum cateva zile in legatura cu o cauterizare. dupa 9 saptamani am inceput sa am niste scurgeri . prima datadupa un contact sexual putin sange , apoi cateva zile au fost scurgerii maronii care aveau miros si de fiecare data cand fac un efort mai mare imi curge putin sange dar asta se vede daca ma sterg . in rest de aproape 2 sapt scurgeri maronii mirositoare . am facut test mi-a iesit negativ . luni ma duc la doctor dar sunt speriata oare rana nu s-a vindecat ?

#2 2010-07-09 22:49:42

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: scurgeri maronii

sincer doar ginecologul tau, in urma controlului, poate da un raspuns
noi nu putem decit sa dam cu banul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-07-11 23:56:52

crissu_19
Membru
Inregistrat: 2010-07-11

buna am tot citit discutiile de aici si am si eu o problema.eu iau anticonceptionale yasmin de ceva vreme dar cu pauze dupa vreo 2-3 luni.acuma am inceput din nou sa le iau si pe la jumatatea blisterului am avut o viroza si am luat antibiotice.dupa aceea mi-au aparut aceste scurgeri maronii.de atunci in fiecare zi cate putin.poate fi de la antibiotice?acuma de 3 zile fac pauza si trebuie sa imi vina ciclu.nu exista nici un risc sa iau normal anticonceptionalele in continuare,nu?sunt protejata?va multumesc

#4 2010-07-12 19:01:40

crissu_19
Membru
Inregistrat: 2010-07-11

da asta am vrut sa spun pt ca prietenul meu nu e in tara si cand nu ne intalnim nu iau anticonceptionale.stiu ca trebuie protectie cand iau si antibiotice,dar eram ingrijorata de acele scurgeri pentru ca pana acuma nu mi sa mai intamplat.acuma sunt in pauza de 7 zile dupa care voi continua cu alta folie.sper sa nu mai apara.multumesc:)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.