homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare - stafilococ auriu

#1 2010-07-13 01:48:09

sandra_alexandra
New member
Inregistrat: 2010-07-13

intrebare - stafilococ auriu

Buna ziua!
Citesc forumul asta de mult timp si imi place ca se dau raspunsuri avizate in orice problema, am si eu acum nevoie de ajutorul vostru
Am facut o analiza de secretie vaginala al carei rezultat indica:
-candida
-stafilococ auriu

Candida o am demult, sunt la a 4-a recidiva, am tratat cu Canesten Gyn ovule.

Nu stiu ce e cu acest stafilococ, cum a ajuns acolo???cesafac spranceana
Daca a iesit prezent in secretie, asta inseamna ca am o infectie locala data de acesta? Il are si partenerul meu pe penis sau in gura/gat si este posibil sa mi-l fi transmis prin sex oral? Mi l-am autotransmis eu de pe piele/maini?
Tratamentul pe care mi l-a dat ginecologul este cu ovule Clotrimazol si antibiotice Zamocin. Pt partener Canesten crema. Trece, moare stafilococul de la Zamocin? cesafac
Si inca ceva, trebuie sa iau un antimicotic gen Nistatina cat timp iau antibioticul (ca sa nu reactivez candida de care abia am scapat cu Canesten)?

Astept raspunsurile cu sufletul la gura, va multumesc!!

#2 2010-07-13 02:24:03

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: intrebare - stafilococ auriu

#3 2010-07-13 12:50:12

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: intrebare - stafilococ auriu

ovulele clotrimazol te vor proteja de recidiva candidei daca le iei odata cu antibioticul (de preferat). poti adauga si un antimicotic in genul nistatinei sau un flucovim 150, doza unica, in prima zi de antibiotic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.