homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test de sarcina slab pozitiv-3

#39 2010-06-21 18:20:05

maryana.iliescu
New member
Inregistrat: 2010-06-20

Re: test de sarcina slab pozitiv

salut fetelor,
am facut azi (ce-i drept la serviciu) un test si nu a mai aparut nici o liniutza pala, am vb cu cineva azi si mi-a spus asa: beta hcg spune tot. am sa-mi fac curaj sa ma duc la intepat si am sa vad cum sta treaba.vreau sa va mai spun ca testul buclucas-cel cu a 2-a liniutza este barza-stilou, prietena mea a facut si surecheck in 3 saptamani, si a doua liniutza tot tarziu si pala aparea, pe masura ce sarcina a avansat linia de testa devenit din ce in ce mai clara. concluziile le trageti singure, eu una m-am saturat de teste, cred k am dat milioane pe tot felul de teste . beta hcg-ul e cel mai sigur cred, si prefer sa-mi spuna la analiza k nu sunt insarcinata , decat sa o iau de coada cu explicatii de genul probabil ai fost si ai pierdut sarcina(iar). va tin la curent cu rezultatul beta hcg.

#40 2010-06-21 18:27:54

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

maryana, testele barza ( a se citi varza lol )  sunt singurele la care am obtinut rezultate fals pozitive si am facut sute de teste de nenumarate feluri. sigur ca beta HCG o sa te lamureasca daca esti dispusa sa faci. dar mai poti incerca si alt tip de test din urina, recomand first response daca gasesti.

#41 2010-06-21 19:19:14

maryana.iliescu
New member

draga gargarita,
sincer nici eu nu stiu ce si cum sa mai fac, cu 1 an de incercari am reusit sa raman in februarie-pe 17/18 martie era acolo, la sfarsitul lunii martie, inceputul lu iapriliea au inceput sangerari si s-a oprit in evolutie (saptamana mare chiar a fost de patimi pentru noi). pe 10 aprilie cm, pe 11 mai cm si de atunci nik(adik de pe 3 pana pe 7 iunie mici sangerari interpretate ca nidare).joi am fost la doctor si mi-a spus k vede ceva ce seamana cu punctul galben, dar nu se hazardeaza sa spuna k e bebe,k e prea devreme. si uite asa, am ajuns sa nu mai inteleg nimic. am vb azi cu o colega a sotului care a facut rezidentiat pe gineco si mi-a dat ceva sperante( aidik alte variante decat duphaston si altele, care pot sa ma ea peste cap si mai tare). cam asta e urata mea poveste. de teste varza, sau care mai sunt nici nu vreau sa aud. aici in iasi este un laboratoe care da rezultatul in aceeasi zi, pe mail, si cred ca am sa-mi iau sotul de manuta si am sa fac un beta hcg.
am sa dau vesti indiferent de rezultat!

#42 2010-06-21 20:16:26

gargarita
Moderator

maryana, te inteleg... si eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani. acum am iar bebe in burtica, am ramas dupa 5 ani, timp in care am capatat multa experienta cu testele de sarcina  tongue    sper sa fie bine de data asta rugaciune in cazul tau posibil sa fi fost o ovulatie mai tarzie sau un ciclu fara ovulatie; poate fi bebe sau nu, timpul o sa te lamureasca. iti tin pumnii si te asteptam cu vesti  goodluck

#43 2010-07-12 14:09:49

ioana8515
New member
De la: sebes-alba
Inregistrat: 2010-03-02

Buna ziua. Mama mea are 47 de ani iar de o luna nu i-a mai venit menstruatia. A facut un test de sarcina unde o linie a iesit colorata puternic iar cea de-a doua abia se vedea. Simptome de sarcina nu are. Sa fie insarcinata sau intra la menopauza?

Daca stai un pic si te analizezi pe tine insuti, vei descoperi ca ceea ce iti doresti mai mult te inspaimanta mai tare.

Publicitate

loading...

#44 2010-07-12 14:16:24

gargarita
Moderator

daca liniuta a aparut in timpul recomandat de citire, atunci este insarcinata...
ce test era?

#45 2010-07-12 15:20:43

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

La barza jet apare a doua linuta si daca nu e sarcina , doar ca e foarte slaba adica se vede doar in lumina puternica. Spun asta din experienta, mi s-a intamplat 2 luni la rand.

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#46 2010-07-12 15:35:18

gargarita
Moderator

asa este cmin. mai ales la cele stilou si banda. si din pacate sunt cele mai folosite teste

#47 2010-07-13 00:05:30

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

gargarita a scris:

maryana, te inteleg... si eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani

Sper ca nu te superi daca te intreb dar ce s-a intamplat? E avort spontan? si daca da, stii cauze care il pot provoca?

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#48 2010-07-13 12:43:34

gargarita
Moderator

da, a fost avort spontan
cauzele pot fi foarte multe: defecte cromozomiale ale embrionului, insuficienta de progesteron, infectii, probleme de coagulare etc.

#49 2010-07-13 12:51:32

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Inca ceva. In cazul unor cazaturi puternice, sau a sportului gen sala, alergat, se poate produce avort spontan? intreb asa pentru cunostintele mele.

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#50 2010-07-13 14:02:02

gargarita
Moderator

da, o cazatura poate provoca avort spontan. si o lovitura in abdomen. alergatul, sporturile care implica sarituri, rasuciri sau efort mare sunt interzise. de fapt, cele mai recomandate sunt gimnastica speciala pentru gravide si innotul. si plimbarile  tongue

#51 2010-07-13 15:34:45

maryana.iliescu
New member

salut fetelor,
am revenit dupa o luna nebuna la job,
nu vom sti dak era sau nu sarcina pentru ca nu am avut timp sa mai fac Bhcg, iar la inceputul lunii a venit cm.am citit toate mesajele scrise dupa al meu si vreau sa va spun ca intr-adevar testele barza stilou, jet etc sunt fff proaste. apare a doua liniuta dupa timpul regulamentar . acum incercam iar, poate de asta data avem mai mult noroc, mai ales ca dr. dupa o endo a spus k "trebuie incercat". in ceea ce priveste discutia despre avortul spontan, una din cele mai dese cauze este o infectie la "fabrica" de care nu se stie, adik chiar o mica raceala, fapt care poate inflama mucoasa, si in consecinta micul ou nu mai are culcus bun , asa ca la un moment dat se pierde. eu am luat carpicon(unguent si ovule, facut din muguri de brad si altele naturist) pentru a fi sigura k e curat, si am mai luat si un antibiotic. sper sa va fie de ajutor spusele mele. pupici

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.