homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Varsaturi

#1 2010-07-13 14:30:57

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

varsaturi

buna. azi noapte varului meu i-a fost rau, s-a trezit si a vomitat si pe langa asta a avut si inca mai are o senzatie de caldura in organism, dar el este rece, febra nu are, doar el se simte asa. dupa toate cele s-a instalat senzatia de molesala, nu poate manca, inauntrul lui se simte fierbinte.

ce il poate ajuta sa isi revina mai repede?

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#2 2010-07-13 15:09:14

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

Re: varsaturi

Alessya_13 a scris:

buna. azi noapte varului meu i-a fost rau, s-a trezit si a vomitat si pe langa asta a avut si inca mai are o senzatie de caldura in organism, dar el este rece, febra nu are, doar el se simte asa. dupa toate cele s-a instalat senzatia de molesala, nu poate manca, inauntrul lui se simte fierbinte.

ce il poate ajuta sa isi revina mai repede?

atata timp cat nu stim cauza nu putem sa stim nici ce l-ar ajuta. in principiu ar trebui sa il vada un medic pentru a exclude situatiile mai grave.

altfel, repaus la pat, mancare dietetica, ceai. de medicamente m-as abtine pentru ca repet, nu stim ce est de fapt.

eu zic sa il vada un medic, e cel mai sigur. senzatia de moleseala e normala dupa deshidratarea suferita prin voma, dar e bine sa stie sigur care e problema.

sanatate!

#3 2010-07-13 18:12:12

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

Re: varsaturi

mersi puss

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.