homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog dati-mi niste raspunsuri...sunt ingrijorata

#1 2010-07-13 19:23:55

alecsaa
New member
Inregistrat: 2010-07-13

va rog dati-mi niste raspunsuri...sunt ingrijorata

buna. ma numesc alecsa si am 17 ani. acum cateva luni am avut candida. am luat tratament, insa prietenul meu a luat si el boala de la mine. am facut de cateva ori sex neprotejat, insa nu s-a terminat niciodata in mine tummenupp  acum 1luna ...am avut iarasi cateva simptome dar am luat tratament si in cateva zile mi-a trecut. problema e ca trebuia sa imi vina menstruatia pe data de 3. de obicei vine cu 1 zi in plus/minus. am tot asteptat..dupa 6zile am facut nu unul...ci 2 teste de sarcina,amandoua fiind negative.... au mai trecut 4zile de cand am facut testele si nimic... neutral  oare de ce imi intarzie menstruatia?!? o fi din cauza candidei? sau sunt sande sa fiu insarcinata?!? ceea ce sper sa nu se intample yikes  yikes  cesafac  va rog sa imi dati un raspuns!     

acum 10 minute am mai facut un test...in a 10-a zi de intarziere. la fel...negativ:|

Ultima oara a fost editat de alecsaa (2010-07-13 22:17:33)

#2 2010-07-13 19:38:44

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: va rog dati-mi niste raspunsuri...sunt ingrijorata

de ce spui ca era normal ca testele sa fie negative? faptul ca nu a ejaculat in interior nu inseamna ca nu exista sanse de sarcina. coitul intrerupt nu este o metoda contraceptiva eficienta.
deci, sanse de sarcina exista! testul este concludent la 3 saptamani de la contact sau la 7 zile de intarziere a menstrutiei.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.