|
Nu esti logat.
Pastila de slaqbit :D#1 2010-07-13 15:46:17
pastila de slaqbit :Dvroiam sa impartasesc cu voi, poate cineva este totusi interesat de pastile de slabit. eu am un program foarte incarcat si mananc mereu anapoda. nu sunt foarte grasa am cateva kg. ideea este ca in ultima perioada incepusem sa ma ingras si am incercat cateva pastile de slabit, de fapt 2 ?neamuri? de pastile de slabit. pana a fost interzis am folosit reductil, care intr-adevar a fost super, n-am avut nicio reactie adversa de la el. am slabit cu el chiar mai mult decat alea cateva kg in plus. bine dupa ce am renuntat incepusem sa pun la loc. iar acum am descoperit slimero care este foarte bun. eu in general nu mananc nimic pana-n ora 15:00 - 16:00 absolut nimic si seara nush cum sa nimeresc frigiderul mai repede. acum mi-a ponderat pofta de mancare pastila asta. chiar sunt foarte incanta de ele. Offline #2 2010-07-13 15:49:52
Re: pastila de slaqbit :Dtrebuie sa iti schimbi stilul de viata. cat crezi ca o poti duce asa cu pastile? cand nu mai iei, pui la loc triplu. Offline #3 2010-07-13 15:56:01
Re: pastila de slaqbit :D
stiu ca ai dreptate asa trebuie facut, stiu ca nu este un stil de viata normal. nu este reclama. dar eu lucrez de la 8 pana la 7 seara. nu am timp nici sa-mi platesc facturile dar sa merg la sala. nu ai idee kt as vrea sa am un stil de viata sanatos fara pastilele astea dar pe mine ma ajuta pt ca am si un program tampit. Offline #4 2010-07-13 16:01:04
Re: pastila de slaqbit :Ddespre ce pastila e vorba ... ? Offline #5 2010-07-13 16:01:46
despre slimero. Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-13 16:25:57
Re: pastila de slaqbit :Dsi soramea lucreaza la fel ca tine, acelasi program, dar merge la sala de la 8 la 9, luni, miercuri si vineri, dupa munca. Offline #7 2010-07-13 17:24:54
nu e vb neaparat de slabit, mai mult de mentinut. da ai dreptate nu te contrazic. daca ea reuseste inseamna ca are mai multa vointa de cat mine. oricum am spus ca stiu clar ca nu este bine , nu este sanatos acest mod de viata cu ajutorul pastilelor, dar acum depinde si de alte aspecte ale fiecarui individ in parte. ideea era ca pt mine sunt bune, nu incurajez dar poate sunt persoane care nu-si pot face un mod sanatos de viata si chiar au nevoie de un ajutor si din kuza asta am zis sa impartasesc , poate totusi pt cineva este de ajutor. Offline #8 2010-07-13 21:42:19
Re: pastila de slaqbit :DCompozitie capsula Slimero: Offline #9 2010-07-14 09:30:20
Re: pastila de slaqbit :Deu zic ca slabesti de la senna aia, ca stai toata ziua pe buda in fine, fiecare face ce vrea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|