homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care e treaba cu.....?

#1 2006-08-22 00:07:15

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Care e treaba cu.....?

Hemoroizii... postase cineva mai devreme un mesaj.... care zicea ca a facut asa ceva de la pilule si ceva asemanator mi s-a intamplat si mie..Nu bag mana in foc ca despre asta e vorba in cazul meu, dar de cand le iau...vreo 4 luni adica, am tot mai multe probleme la scaune... in sensul ca ma doar ingrozitor cand fac. Mi s-a mai intamplat, dar numai cand eram constipata si trecea dupa cateva zile.. Acum insa nu ma lasa durerea asta deloc si mai nou in ultima saptamana mi-a dat si sangele sad. Are legatura cu pilulele? Iau yasmin, a mai patit cineva ceva asemanator??

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#2 2006-08-22 13:53:42

nictatiana
New member
Inregistrat: 2006-07-01

Re: Care e treaba cu.....?

Eu deschisesem subiectul dar vad ca l-au ras....ca am primit pe e-mail ca s-au scris mesaje la subiectul asta dar nu mai exista de aseara. Cred ca a deranjat ca lasasem un link cu poze dar l-am primit de la o tipa la forumul....desprecopii.ro. In fine, nu mai conteaza!
Eu am fost azi la medicul de familie si mi-a spus clar ca exista o legatura intre contraceptive si hemoroizi ptr ca acestea au un oarecare efect in ingreunarea circulatiei sangelui si cum apar varice pe picioare apar si.."acolo" ca sunt cam acelasi lucru.
Nu e de glumit cu chestia asta ptr ca daca ai sangerare la scaun inseamna ca poate fi unul sau mai multi interni si trebuie vazuti de medic..
Eu merg maine la un chirurg doar sa ma consulte ca nu ma costa nimic sa am grija de sanatatea mea. Eu ma simt mai bine ca am luat ceva.....de la farmacie dar chiar si asa vreau sa ma lamuresc cu treaba asta.
Nu as vrea sa renunt la contraceptiv, iau marvelon si sincer e singurul cu care ma simt bine si in plus il iau inscopul de a nu mai face chistulete pe ovare.
Dar.....trebuie lamurita problema.
Sfatul meu: "nu iese fum pana nu faci foc" asa ca daca ai sangerat la scaun..mergi la medic.
Iei o trimitere de la medicul de familie catre chirurgie si e o consulatatie la fel ca la ginecolog doar ca e.."dincolo" . Mi-a spus o asistenta ca chiar daca nu-s chiar acum..medicul vede oricum daca sunt in stare latenta.
Daca nu sterg iar subiectul i-ti spun ce-mi zice maine chirurgul in legatura cu prb asta si contraceptivele. ok?..smile

#3 2006-08-22 14:12:55

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Ok, multam mult... M-am mirat si eu de treaba cu mesajul, ca am dat si la "cauta" si nu l-am gasit. Probabil ca avea legatura cu link-ul ala. In fine.. Eu am zis sa mai stau putin pentru ca am mai auzit persoane care s-au plans de treaba asta cu sangele... probabil din cauza unei constipatii puternice, apoi cica le-a trecut. Nici eu nu vreau sa renunt la pilule, caci prietenul meu nu suporta prezervativul si deci antibebe era cam singura solutie. O sa astept cu nerabdare vesti de la tine... m-am ingrijorat caci eu am ceva probleme cu circulatia si am niste vase de sange sparte la picioare.. nush daca au vreo legatura, sper sa mai exista totusi o speranta. sad

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#4 2006-08-22 15:33:48

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Senorita, hemoroizii sunt intr-adevar niste varice....pastilele contraceptive nu determina aparitia lor ci doar fac ca ei sa se manifeste mai des...sunt neplacuti, de acord, insa nu sunt o tragedie, covirsitoarea majoritate a femeilor care au nascut au hemoroizi(determinati de efortul de la nastere si mai ales de staza venoasa din timpul sarcinii)
Nictatiana, postul tau a fost sters din greseala, fara voia nimanui, cind s-au facut modificarile pe site(s-au introdus articole noi). S-a incercat restaurarea lui, insa nu a fost reusita. Ne cerem scuze. Oricum, nu a fost intentionat, si nu are legatura cu link-ul lasat de tine acolo

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2006-08-26 16:54:13

nictatiana
New member
Inregistrat: 2006-07-01

Ok am priceput!... Sunt informatician si cred ca e totusi o gafa chestia asta...lol dar nu conteaza..
Ptr Snorita:
Am fost la medic, la chirurg si m-am mai linistit. Deci asa este, hemoroizii nu apar de la contraceptive, ei existau acolo si se pot manifesta mai urat la fel ca si acele vene de la picioare.
La mine cica problema era minora dar mi-a spus doctorul ca e bine ca am venit din timp la medic..ptr ca unii ajung in ultima faza....
Trebuie sa nu mancam foarte condimentat, dar zilnic fructe si legume, fibre, cereale si iaurt (mie mi-a zis ca e bun activia) si sa facem sport, miscare dar nu pe bicicleta ci asa..pe jos:))
In caz de probleme cu constipatia.....cum ai zis tu ai grija nu forta...bea o cafea sau multe lichide si cica sa nu folosim hartia la baie.....ci apa (nu calda!!) si sapun......si ei trec!
Nu trec niciodata definitiv dar pot fi tinuti sub control si sa apara 1-2 ori pe an...
asa ca nu e grav.....
smile
Eu nu am probleme cu picioarele, poate ca ar trebui sa consulti un medic sa nu fie ceva mai grav.

Publicitate

loading...

#6 2006-08-28 12:28:36

Al Pacino
Administrator

dap, o gafa e, prin definitie, ceva neintentionat....asadar o greseala.
Daca si chirurgul a certificat adevarul spuselor mele apropo de hemoroizi, m-am mai linistit

#7 2007-01-14 14:12:31

lolita
Full member
Inregistrat: 2005-10-07

si eu am facut hemoroizi de la marvelon.. asa cred.. doar ce am renuntat la ele.. Pot spune k duc o viata destul de sedentara, iar ieri am avut diaree si constipatie, am mancat doar pizza si niste chec, nu am consumat multe lichide.. am baut si cafea.. si am avut dureri f mari la defecatie, m-am "scremut" pana nu am mai putut, parca se blocasera materiile fecale.. am si menstruatie.. are vreo legatura cu diareea si constipatia? am auzit k iti pot aparea si daca ai pb cu tranzitul intestinal (cred k am) si daca stai mult timp pe scaun (stau). Poate fi si de la colita? (in ce se transforma gastrita daca o lasi netratata?) Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine, daca puteti si daca aveti timp..

am gasit un articol interesant: http://www.epochtimes-romania.com/artic … _7033.html

si mai am o intrebare.. cat de grava este aceasta afectiune si cum stii daca o ai? probabil este nevoie de operatie, nu?  - alunecarea mucoasei anale (prolaps) din cauza efortului de impingere, care se poate permanentiza cu accentuarea disconfortului.

Ultima oara a fost editat de lolita (2007-01-14 14:20:06)

You think you know but you have no idea

#8 2007-01-15 14:36:24

Al Pacino
Administrator

cum sa faci hemoroizi de la Marvelon?????mult mai probabil din cauza problemelor digestive despre care vorbesti
Prolapsul anal e o afectiune diferita de hemoroizi...daca ai ori una ori alta o constati pur si simplu. Poti merge la medic pentru diagnostic de certitudine

#9 2007-01-15 15:17:07

mikyy
New member
Inregistrat: 2006-10-30

dar scaunele mari?ce cauze au?si dureza de mult timp...

#10 2007-09-26 23:56:19

didi_88
New member
Inregistrat: 2007-09-23

sa inteleg ca eu sunt un caz pierdut:D......eram obsedata de silueta si luam laxative,supozitoare....de cand ma stiu am probl cu constipatia si bineinteles ca mai iau si Yasmin ,iar de vreo cateva luni am si un hemor. urias:( (cred ca e cat un sambure de cireasa) care-mi da o groaza de batai de cap....ca sa nu mai zic ca mananc numai prostii si ca ador tot ce e condimentat. E ciudat faptul ca desi stiu ce-mi face rau PUR SI SIMPLU NU MA POT ABTINE. Uleiul de ricin are vreun efect asupra hemoroizilor sau e doar un leac babesc?

#11 2007-09-27 00:56:56

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

pai mai bine iti da docorul ceva, exista atatea creme pt hemoroizi ... mie miau aparut dupa ce am nascut dar s-au retras singuri

#12 2007-09-27 12:36:03

didi_88
New member
Inregistrat: 2007-09-23

spre rusinea mea nici nush la ce fel de doctor trb sa merg.....pt aceasta probl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.