|
Nu esti logat.
Care e treaba cu.....?#1 2006-08-22 00:07:15
Care e treaba cu.....?Hemoroizii... postase cineva mai devreme un mesaj.... care zicea ca a facut asa ceva de la pilule si ceva asemanator mi s-a intamplat si mie..Nu bag mana in foc ca despre asta e vorba in cazul meu, dar de cand le iau...vreo 4 luni adica, am tot mai multe probleme la scaune... in sensul ca ma doar ingrozitor cand fac. Mi s-a mai intamplat, dar numai cand eram constipata si trecea dupa cateva zile.. Acum insa nu ma lasa durerea asta deloc si mai nou in ultima saptamana mi-a dat si sangele . Are legatura cu pilulele? Iau yasmin, a mai patit cineva ceva asemanator?? Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #2 2006-08-22 13:53:42
Re: Care e treaba cu.....?Eu deschisesem subiectul dar vad ca l-au ras....ca am primit pe e-mail ca s-au scris mesaje la subiectul asta dar nu mai exista de aseara. Cred ca a deranjat ca lasasem un link cu poze dar l-am primit de la o tipa la forumul....desprecopii.ro. In fine, nu mai conteaza! Offline #3 2006-08-22 14:12:55
Re: Care e treaba cu.....?Ok, multam mult... M-am mirat si eu de treaba cu mesajul, ca am dat si la "cauta" si nu l-am gasit. Probabil ca avea legatura cu link-ul ala. In fine.. Eu am zis sa mai stau putin pentru ca am mai auzit persoane care s-au plans de treaba asta cu sangele... probabil din cauza unei constipatii puternice, apoi cica le-a trecut. Nici eu nu vreau sa renunt la pilule, caci prietenul meu nu suporta prezervativul si deci antibebe era cam singura solutie. O sa astept cu nerabdare vesti de la tine... m-am ingrijorat caci eu am ceva probleme cu circulatia si am niste vase de sange sparte la picioare.. nush daca au vreo legatura, sper sa mai exista totusi o speranta. Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #4 2006-08-22 15:33:48
Re: Care e treaba cu.....?Senorita, hemoroizii sunt intr-adevar niste varice....pastilele contraceptive nu determina aparitia lor ci doar fac ca ei sa se manifeste mai des...sunt neplacuti, de acord, insa nu sunt o tragedie, covirsitoarea majoritate a femeilor care au nascut au hemoroizi(determinati de efortul de la nastere si mai ales de staza venoasa din timpul sarcinii) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2006-08-26 16:54:13
Re: Care e treaba cu.....?Ok am priceput!... Sunt informatician si cred ca e totusi o gafa chestia asta... dar nu conteaza.. Offline Publicitateloading...
#6 2006-08-28 12:28:36
Re: Care e treaba cu.....?dap, o gafa e, prin definitie, ceva neintentionat....asadar o greseala. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-01-14 14:12:31
Re: Care e treaba cu.....?si eu am facut hemoroizi de la marvelon.. asa cred.. doar ce am renuntat la ele.. Pot spune k duc o viata destul de sedentara, iar ieri am avut diaree si constipatie, am mancat doar pizza si niste chec, nu am consumat multe lichide.. am baut si cafea.. si am avut dureri f mari la defecatie, m-am "scremut" pana nu am mai putut, parca se blocasera materiile fecale.. am si menstruatie.. are vreo legatura cu diareea si constipatia? am auzit k iti pot aparea si daca ai pb cu tranzitul intestinal (cred k am) si daca stai mult timp pe scaun (stau). Poate fi si de la colita? (in ce se transforma gastrita daca o lasi netratata?) Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine, daca puteti si daca aveti timp.. Ultima oara a fost editat de lolita (2007-01-14 14:20:06) You think you know but you have no idea Offline #8 2007-01-15 14:36:24
Re: Care e treaba cu.....?cum sa faci hemoroizi de la Marvelon?????mult mai probabil din cauza problemelor digestive despre care vorbesti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-01-15 15:17:07
Re: Care e treaba cu.....?dar scaunele mari?ce cauze au?si dureza de mult timp... Offline #10 2007-09-26 23:56:19
Re: Care e treaba cu.....?sa inteleg ca eu sunt un caz pierdut:D......eram obsedata de silueta si luam laxative,supozitoare....de cand ma stiu am probl cu constipatia si bineinteles ca mai iau si Yasmin ,iar de vreo cateva luni am si un hemor. urias:( (cred ca e cat un sambure de cireasa) care-mi da o groaza de batai de cap....ca sa nu mai zic ca mananc numai prostii si ca ador tot ce e condimentat. E ciudat faptul ca desi stiu ce-mi face rau PUR SI SIMPLU NU MA POT ABTINE. Uleiul de ricin are vreun efect asupra hemoroizilor sau e doar un leac babesc? Offline #11 2007-09-27 00:56:56
Re: Care e treaba cu.....?pai mai bine iti da docorul ceva, exista atatea creme pt hemoroizi ... mie miau aparut dupa ce am nascut dar s-au retras singuri Offline #12 2007-09-27 12:36:03
Re: Care e treaba cu.....?spre rusinea mea nici nush la ce fel de doctor trb sa merg.....pt aceasta probl Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|