homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Neg si bubite rosii :((

#1 2010-07-13 03:25:13

julian_91
New member
Inregistrat: 2009-03-04

Neg si bubite rosii :((

Sal
Pfff ce de rpobleme mai am si eu cu partenera.. ar fi mai usor daca as schimba.o...

Prima oara am luat candidoza de la ea si dupa vreo 2 sapt mi.a trecut...
Dupa ceva timp am observat aparitia unui neg chiar deasupra penisului.. pe pielea din zona plata... mai explicit la baza penisilui pe partea superioara... are un aspect rosiatic si il am de mai bn de o luna dar nu l.am bagat in seama.. zilele trecute am obs aparitia altuia... au aspectul unor cosuri...

Si la 6-7 zile de la ultimul contact sexual mai imi apar si bubite rosii pe penis.. sad
ce este de facut? stiu ca se recomanda sa ma duc la medic... dar pe langa asta ce as mai putea sa fac? o fi hpv?
Prietena sigur nu a mai facut.o cu altcnv de mai bn de 4 luni...   cesafac

#2 2010-07-13 10:40:19

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

Re: Neg si bubite rosii :((

probabil este hpv (negii despre care spui). chiar daca de 4 luni nu a intretinut relatii decat cu tine, acest lucru nu inseamna ca nu are/aveti hpv. odata luat, acest virus ramane in corp pentru totdeauna.
dar bubitele rosii ti le poate diagnostica un doctor.
si bineinteles sa mearga si ea.

#3 2010-07-13 15:28:56

julian_91
New member

Am fost la farmacie si am luat tratament pt candidoza...
Si i.am zis si despre acesti negi... si mi.a dat duofilm... o substanta ce arde tesuturile... Am aplicat peste... insa nu stiu cum ar putea sa ma scape complet de acesti negi... sad

#4 2010-07-13 17:44:17

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

daca e vorba de hpv nu scapi de ei, eventual trec astia si apar altii

#5 2010-07-13 21:22:29

Lavinia_tia
Sr. member

julian, eu cred ca in cazul tau cel mai indicat este sa mergi la medic. si farmacistele stiu multe si te pot ajuta, dar in cazul tau sunt multe care trebuie luate in calcul: ce tratament faci mai intai, cum se aplica acea substanta, cum sa te protejezi mai departe, ce ar trebui sa faca si prietena ta, sa lucrati impreuna la sistemul imunitar, astfel incat sa nu mai apara si alti negi.
plus candidoza pe care trebuie sa o trateze si prietena ta.

Publicitate

loading...

#6 2010-07-14 16:35:09

julian_91
New member

Multumesc de sfaturi fetelor... Din pacate momentan ea nu poate sa mearga la doctor din motive diverse...
Nici eu nu am fost... dar in urma tratamentului pt candita,bubitele rosii aproape au disparut si alte simtome nu am...

Mai ramane cu negii sa vedem... momentan le dau cu substanta aia... daca o sa am probleme pe viitor... cu siguranta ma voi duce la doctor...

#7 2010-07-14 18:45:38

Lavinia_tia
Sr. member

cum crezi ca este mai bine, multa bafta! sa speram ca data viitoare vii cu vesti bune smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.