|
Nu esti logat.
Candida tot revine...#1 2010-07-13 21:30:57
candida tot revine...fetelor...dati-mi si mie un sfat...acum 2 ani m-am tratat pt prima oara de candidoza, n-am avut probleme cateva luni si apoi a revenit, m-am tratat din nou si a revenit, dupa care mi-a mai aparut de cateva ori dar a trecut de la sine, de obicei dupa trecerea menstruatiei. acum a revenit din nou dupa cateva luni bune si nu mai vrea sa treaca. problema e ca nu stiu care e cauza, contact sexual nu am avut pt mult timp si nici antibiotice nu iau. lucrez mult timp la birou pe scaun, sa fie oare si asta o cauza? Offline #2 2010-07-14 10:55:10
Re: candida tot revine...Fa o antifungigrama in caz ca nu ai facut deja si vezi exact ce tratament sa iei... in caz ca ai facut chestia asta deja, incearca sa iei suplimente pt sistemul imunitar, sa eviti anumite alimente si sa bagi multe iaurturi in tine daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2010-07-14 11:26:58
Re: candida tot revine...si as mai face o completare dupa ce o tratezi si nu mai iese la analize, foloseste din cand in cand, preventiv, Bioclin Actigel. este foarte bun. Offline #4 2010-07-14 14:41:39
Re: candida tot revine...ce pret are o antifungigrama si unde se face? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-14 17:09:39
Re: candida tot revine...ms. pe site ul lor nu am gas la servicii antifungigrama, are o alta denumire? e de ajuns daca ii sun si cer programare pt o antifungigrama? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #7 2010-07-14 17:23:10
Re: candida tot revine...esti din bucuresti? daca da, se recolteaza doar la clinica din Grozovici, doar martea dimineata (cred ca pana la 11), fara programare. se cheama cultura fungi cu antifungigrama.
cu rezultatul te duci la medic pentru tratament Offline #8 2010-07-14 17:53:13
Re: candida tot revine...nu stau in bucuresti momentan, dar o sa vin s-o fac. eu am fost la dr Tarpan Celus, recomandat de doctoressa, sa ma duc tot la el sau sa ma duc la altcineva? mi s-a parut f superficial. zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #9 2010-07-14 21:11:25
Re: candida tot revine...black eu ti-l recomand pe domnul mihailescu cosmin...unul din putinii doc.care nu te expediaza in doi timpi si trei miscari.lucreaza in sanador. #10 2010-07-14 23:29:14
Re: candida tot revine...ai fost la el? ce preturi are? el unde este, ca vad ca sunt 3 clinici sanador. Ultima oara a fost editat de blackberry (2010-07-14 23:33:28) zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #11 2010-07-14 23:38:43
Re: candida tot revine...
grozovici nr6 Offline #12 2010-07-14 23:47:22
Re: candida tot revine...ok, deci ma duc sa fac antifungigrama si apoi i-o duc lui. eu mai am o ecografie facuta acum un an (am ovare micropolichistice) plus cele 2 tratamente date atunci si cel de acum o luna. sa ma duc si cu ele, eventual sa stie ce mi s-a facut sau n-are rost? zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #14 2010-07-14 23:50:50
Re: candida tot revine...multumesc mult! zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #16 2010-07-15 09:53:13
Re: candida tot revine...
lucreaza in sanadorul de la victoriei.consultatia este 100 de lei. #17 2010-07-15 11:01:03
Re: candida tot revine...ms! zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|