Motive pentru intarzierea menstruatiei
- ananke
- Membru
- Inregistrat: 2009-11-21
motive pentru intarzierea menstruatiei
buna ziua, sper ca nu s-a mai postat pe acest topic, as fi rusinata daca v-as obliga sa va repetati; in orice caz chiar daca s-a mai postat eu am in fapt nevoia sa mi se raspunda mie personal si v-as multumi foarte tare daca raspunsul ar fi lipsit de aciditate. ideea e ca ultima mea menstruatie a fost pe 2 octombrie- acum e 21 noiembrie si mi-a intarziat cam 4 saptamani ( am un ciclu menstrual de 29 de zile); as putea fi insarcinata in conditiile in care n-am avut niciun contact sexual cu penetrare, iar ultimul contac sexual a fost pe 11 septembrie? trebuie sa mentionez faptul ca pe 2 octombrie menstruatia mea a fost perfect normala ( culuare si durata). mai pot fi si alte motive pentru aceasta intarziere (am slabit, nu ma alimentez cum trebuie si mi-am schimbat orarul de lucru)? totusi, am si alte simptome de sarcina, in special greturi- ar putea fi cauzate si de altceva? ce-mi sugerati sa fac? va multumesc pentru ajutor.
- YoHanna
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-05-31
Re: motive pentru intarzierea menstruatiei
eu zic k e o dereglare hormonala...si de`aceea intarzie... mai poate fi si stresul...care multe daune provoaca organismului.
oricum...contactul de pe 11 sept a fost protejat?
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous"
- ananke
- Membru
- Inregistrat: 2009-11-21
nu a fost tocmai un contact sexual in sensul puternic al cuvantului- a fost dry sex, adica eram cu hainele pe noi. dar, nu ma pot abtine sa nu fiu paranoica. si, pentru a-ti raspunde la intrebare nu, nu a fost protejat daca prin protejat intelegi sa fi folosit prezervativul. multumesc pentru promptitudinea raspunsului.
- YoHanna
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-05-31
pai daca nu a existat penetrare...si ati avut si hainele pe voi...eu zic ca-ti faci rau cu mana ta....adik...te stresezi degeaba
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous"
- mariada
- New member
- Inregistrat: 2008-04-03
buna ziua,
va scriu cu rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns in sensul ca nu stiu care este problema. am un ciclu regulat de 28 de zile, prima zi a ultimei menstre a fost 2.11.09. menstruatia trebuia sa-mi vina pe data de 30.11.2009 din calculele mele. suntem in data de 7.12 si am o intarziere de 8 zile. nu am nici un fel de simptom pre-menstrual. precizez ca mi-am facut 2 teste de sarcina ambele cu rezultat negativ. va rog sa ma sfatuiti ce am de facut. mentionez ca am avut contacte sexuale neprotejate
- 1ul1an
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-08
- Site
ananke a scris:buna ziua, sper ca nu s-a mai postat pe acest topic, as fi rusinata daca v-as obliga sa va repetati; in orice caz chiar daca s-a mai postat eu am in fapt nevoia sa mi se raspunda mie personal si v-as multumi foarte tare daca raspunsul ar fi lipsit de aciditate. ideea e ca ultima mea menstruatie a fost pe 2 octombrie- acum e 21 noiembrie si mi-a intarziat cam 4 saptamani ( am un ciclu menstrual de 29 de zile); as putea fi insarcinata in conditiile in care n-am avut niciun contact sexual cu penetrare, iar ultimul contac sexual a fost pe 11 septembrie? trebuie sa mentionez faptul ca pe 2 octombrie menstruatia mea a fost perfect normala ( culuare si durata). mai pot fi si alte motive pentru aceasta intarziere (am slabit, nu ma alimentez cum trebuie si mi-am schimbat orarul de lucru)? totusi, am si alte simptome de sarcina, in special greturi- ar putea fi cauzate si de altceva? ce-mi sugerati sa fac? va multumesc pentru ajutor.
Acele alte simptome de care vorbesti tu sunt cauzate de: - proasta alimentatie - lipsa odihnei - autoinducere a acestor simptome de catre creierasul tau, deoarece ai dubii cum ca ai fi insarcinata.
Insa, din ceea ce ai zis tu, eu iti pot garanta 99.99% ca nu esti insarcinata, mentionand ca restul de 0.1% este strict ipotetic, nu trebuie sa faci tam-tam ca exista. Acela ar fi existat si daca ai fi fost in bai publice si nu ai fi avut niciun fel de contact sexual.
O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
mariada, daca nu iei anticonceptionale si ai facut sex neprotejat, ai avut toate sansele sa ramai insarcinata. faptul ca ai un ciclu regulat si acum a intarziat atat, este iarasi un semn de suspiciune. testele de sarcina sunt valide abia la 3 saptamani de la contact.
- xantina
- New member
- Inregistrat: 2009-12-13
buna seara. nelamurirea mea este legata de: timp de vreo doi ani incoace am avut un ciclu menstrual regulat de 28 de zile, dar o data pe an isi permitea sa mai intarzie vreo 5 ajungand la 33 de zile. azi sunt deja in a 35-a si nu da niciun semn. contacte sexuale neprotejate nu am avut (a fost cu prezervativ), dar pentru siguranta am facut si un test de sarcina care a iesit negativ. ideea e ca de o luna iau tratament cu mladita de zmeur recomandata de medic pentru spm-dureri mari in partea inferioara a abdomenului, iar de o saptamana am luat si tinctura de lemn-dulce, seminte de marar, polen si ienupar. ieri am intrerupt tratamentul enumerat mai sus de teama ca acesta ar fi motivul intarzierii (de fapt ma gandesc ca mararul si lemnul dulce continand fitohormoni-estrogen-ar fi putut deregla ceasul meu elvetian corporal). voi ce credeti?
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
si eu cred la fel . eu una as lasa spm-ul sa-si faca de cap (bineinteles, daca durerea nu e insuportabila) sau as lua un nurofen/nospa/etc cand chiar e cazul.
Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-07-15 10:15:15)
- xantina
- New member
- Inregistrat: 2009-12-13
multumesc, anca, insa oare ar trebui sa astept sa se regleze singur sau sa apelez la medic care va veni cu alti hormoni care sa mi-l declanseze?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|