|
Nu esti logat.
Pauza anticonceptionale#1 2007-09-14 21:58:26
Pauza anticonceptionaleSalut fetelor.Am facut o pauza de anticoncepetionale o luna si acum ciclu intarzie de 7 zile,as vrea sa stiu care sunt cauzele .mentionez ca iau desorelle si sunt chiar stresata ca nu s tiu ce s eintampla Offline #2 2007-09-14 23:51:37
Re: Pauza anticonceptionaledaca inainte de AC aveai cicluri neregulate asa vor fi si acum dupa ce le-ai oprit. avand in vedere ca au trecut 7 zile de intarziere ai putea face un test de sarcina mami de minuni Offline #3 2007-09-26 11:42:07
Re: Pauza anticonceptionaleNu mai deschid topic nou asa ca scriu aici. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #4 2007-09-26 11:43:39
Re: Pauza anticonceptionaleia un flucovin daca tot iei antibiotice,menstra se poate sa intarzie datorita pauzei la ac. daca era neregulat inainte sa incepi pastilutele asa o sa fie si de acum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-09-26 11:57:18
Re: Pauza anticonceptionaleeu cred ca deja ai dat in candida, mitzili Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-26 13:39:40
Re: Pauza anticonceptionaleooooooffffffffffff........Atunci cand ma fac bine o sa merg la doctor. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #7 2007-09-26 13:41:14
Re: Pauza anticonceptionalenu e cazul doar tu trebuie sa faci prez.l-a protejat ,oricum canda nu se ia asa usor. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-09-26 13:47:13
Re: Pauza anticonceptionaleOk mersi mult You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #9 2007-09-27 14:17:52
Re: Pauza anticonceptionaleSi inca o intrebare....Mi-a venit si ciclu...la 28 de zile (asta dupa prima luna de pauza), dar mi se pare k e mai deschis la culoare....cantitativ e destul... Oare culoarea e tot din cauza pauzei? You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #10 2007-09-27 14:50:15
Re: Pauza anticonceptionaleMie dupa pauza de o luna mi-a venit negru si grunjos... se datoreaza pauzei aceste modificari.. Offline #11 2007-09-27 16:12:48
Re: Pauza anticonceptionaleAham.....mersi frumos You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|