homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pleoape umflate, mancarimi, usturimi

#1 2010-05-26 23:55:23

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

pleoape umflate, mancarimi, usturimi

deci eu nu stiu ce sa mai fac...acum o luna si ceva m-am trezit cu pleoapele umflate....am fost la farmacie si mi-a dat Afacort...degeaba...le puneam imi trecea apoi iar se umflau...

am zis ca e de la machiaj...am stat  cateva zile nemachiata la fel se umflau, apoi iar trecea....

pana intr-o zi cand mi s-au parut mai umflate si rosii si m-am speriat...m-am dus la doctor mi-a dat TobraDex...acum nush si cu asta e la fel,...numai ca trece mai repede dar apoi iar apare

am crezut ca e de la demachiant...acum ma demachiez numai cu apa calda la dush...fara crema nimic

e ceva in aer? de la polen? de la ce ???? ca nu mai suport sa le vad asa umflate...sa ma machiez nu prea pot...nici nemachiata ca zici ca sunt batuta , ma si mananca si ustura

help! daca sunt doctori pe aici ce sa mai fac? ca la doctor am fost si mi-a dat...astea sunt antibiotice...ce altceva mai pot face? ideea e sa imi treaca de tot, nu pentru 2 zile si apoi reluam  neutral

Ultima oara a fost editat de Jeniffer (2010-05-26 23:56:35)

#2 2010-05-27 09:12:44

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: pleoape umflate, mancarimi, usturimi

Ma gandesc ca e o alergie la polen sau la puful de plop, foarte multa lume sufera de asa ceva in perioada asta... la alergolog trebuie sa mergi; inteleg ca tie ti s-au dat doar solutii locale, eu nu pot sa-ti spun sa iei un antihistaminic (Claritine sau ceva de genul), fiindca nu pot fi 100% sigura ca e elaergie, dar asa imi pare...

#3 2010-05-27 09:52:09

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Jeniffer, stiam eu ca mai aveai un topic pe aceeasi tema: http://forum.anticonceptionale.ro/t3022 … te---.html

#4 2010-05-27 10:19:28

onyca
Sr. member
De la: N-E
Inregistrat: 2007-07-10

e o alergie la polen..cel putin eu asa am patit...mi-am facut testele de alergie si a reiesit ca sunt alergica la polen si praf...cel mai bine e sa mergi la un alergolog...am luat tratament anul trecut si vad ca acum nu am mai avut probleme

vrreau si eu sa fiu miresica big_smile

#5 2010-05-27 13:12:01

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

da anca...nu il cautam pe ala . Ms. Am deschis aici pentru ca este vorba de Probleme medicale

fetelor si eu cred ca este de la puful ala dar parca nu mai suport sa le vad cum se umfla...azi nu sunt dar diseara parca ma vad cu ei umflati...si pe langa ochi ma mai mananca si zona din jurul lor....sprancenele, fruntea...

Publicitate

loading...

#6 2010-07-16 07:28:04

daenarys
Vizitator

ca sa nu deschid alt topic.miercuri am fost in oras am mers mult pe caldura am transpirat seara acasa ma deranja,ma intepa si ustura sub pleoapa dreapta.astazi in coltul interior al ochiului drept a aparut o roseata e si putin inflata si ma manaca dar senzatia e sub pleoapa.stie cineva cu ce sa imi dau? ma manaca destul de tare grater

ms

#7 2010-07-16 11:53:42

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

incearca kanamicina dae

#8 2010-07-16 12:27:33

daenarys
Vizitator

ms frumos,camysh puss

#9 2010-07-16 15:59:38

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

si pe mine ma mananca ochii de vreo 2 sapt. al meu a zis ca a patit si el la fel si cica lui i s-a tras de la curent. nu prea stiu ce sa zic, a trecut deja ceva timp si eu tot ma scarpin si tot ma mananca si ma scarpin si apoi ma ustura si tooot asa forgetit

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.