homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spotting inca 3 luni dupa postinor?

#1 2007-09-27 17:36:56

adventure
New member
Inregistrat: 2007-05-30

spotting inca 3 luni dupa postinor?

Dragi prietene, am cautat pe forum un raspuns la intrebarea mea, dar n-am reusit sa gasesc, sper ca o sa ma ajutati voi. Am luat postinor in luna iulie, la cca o saptamana am avut o scurgere rozalie timp de 4-5 zile+o sangerare intr-una din aceste zile, apoi cam la o saptamana ciclu normal, iar la ciclurile 2+3 care au urmat, am avut spotting, tot de culoare rozalie, incepand cu 5-6 zile inainte de venirea menstruatiei. Este din cauza postinorului sau poate fi alta problema? multumesc mult pentru ajutor.

#2 2007-09-27 17:39:25

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: spotting inca 3 luni dupa postinor?

e posibil sa se datoreze postinorului...dar pot exista si alte cauze...cel mai bine ar fi sa mergi la medic...daca esti ok atunci e vb de o dereglare datorata postinorului...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-09-27 17:39:52

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

mergi la medic ,s`ar putea sa fie altceva

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#4 2007-09-27 17:41:40

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

poate fi de la postinor, dar du te si vezi la medic si asa vei sti mai sigur

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.