|
Nu esti logat.
Spotting inca 3 luni dupa postinor?#1 2007-09-27 17:36:56
spotting inca 3 luni dupa postinor?Dragi prietene, am cautat pe forum un raspuns la intrebarea mea, dar n-am reusit sa gasesc, sper ca o sa ma ajutati voi. Am luat postinor in luna iulie, la cca o saptamana am avut o scurgere rozalie timp de 4-5 zile+o sangerare intr-una din aceste zile, apoi cam la o saptamana ciclu normal, iar la ciclurile 2+3 care au urmat, am avut spotting, tot de culoare rozalie, incepand cu 5-6 zile inainte de venirea menstruatiei. Este din cauza postinorului sau poate fi alta problema? multumesc mult pentru ajutor. Offline #2 2007-09-27 17:39:25
Re: spotting inca 3 luni dupa postinor?e posibil sa se datoreze postinorului...dar pot exista si alte cauze...cel mai bine ar fi sa mergi la medic...daca esti ok atunci e vb de o dereglare datorata postinorului... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-09-27 17:39:52
Re: spotting inca 3 luni dupa postinor?mergi la medic ,s`ar putea sa fie altceva Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-09-27 17:41:40
Re: spotting inca 3 luni dupa postinor?poate fi de la postinor, dar du te si vezi la medic si asa vei sti mai sigur dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|