homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratament

#1 2010-07-17 09:56:58

coraaa
New member
Inregistrat: 2009-03-05

Tratament

Buna tuturor! Cer scuze pt deranj, insa sfaturile voastre imi prind tare bine ...
In urma unui control la gine, mi s-a spus ca am "colpita micotica" ... mi s-a dat ca tratament : ovule Gynozol timp de 3 zile , si spalaturi vaginale o data la doua zile, cu 3 plicuri de Tantul Rosa, urmand sa merg saptamana viitoare dupa rezultatele unei lame, si control, normal ...
Nedumerirea mea vine din faptul ca inainte de tratament, simteam doar o usoara senzatie de disconfort in burtica, si secretia era schimbata... Acum , dupa ce am utilizat primul ovul, simt o senzatie de arsura "jos" , si e destul de neplacuta... Ma intreb, e cazul sa imi fac griji ? Poate fi de la ovul ? Sa opresc tratamentul? Habar n am... Voi ce ziceti ? Cat despre spalaturile vaginale, nu stiu ce sa zic... le voi face, insa pare destul de complicat, fiindca n'am mai facut niciodata...  va

#2 2010-07-17 12:45:25

danieladumitrescu
New member
Inregistrat: 2010-07-16

Re: Tratament

cu spalatuile vaginale nu shtiu ce sa zic am citit pe alt forum k sunt interzise in franta ....eu am candidoza si iau ovule momentan si beau mult iaurt.In legatura cu arsurile nu ai de c sa te impacientezi:*

#3 2010-07-17 21:41:18

coraaa
New member
Inregistrat: 2009-03-05

Re: Tratament

Am impresia ca si eu tot cu asa ceva ma confrunt... nu mi a explicat tanti dr. exact cum se fac spalaturile, dar ma gandesc ca  nu mi pot face rau, mai ales daca sunt doar 3 la numar si la interval de doua zile... nu prea stiu ce sa mai cred...  nustiu

Ultima oara a fost editat de coraaa (2010-07-17 21:41:51)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.