|
Nu esti logat.
Colul uterin????#1 2007-09-22 15:06:40
colul uterin????am citit despre ciclul endometrial si in faza de scurgeri menstruale trebuie sa fie moale si doar dupa sangerare el se ingroasa,la mine nu e asa e tot timpul tare si umflat ciclul vine normal tine 2 zile si ma doare tare burta ce pot sa fac oare e ceva grav ce sa fac ? Offline #2 2007-09-24 13:23:35
Re: colul uterin????alexandra, moale nu inseamna ca iti i9ntra degetul prin el...nu cred ca poti tu face diferentierea...iar umflat sunt sigura ca nu e! asa e el, ca un butoias...totusi, daca ai vreo indoiala, mergi la ginecolog, sa vada el daca ai vreo problema Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-09-25 18:11:57
Re: colul uterin????cred ca o sa merg la doctor ultima zi din ciclu e o sangerare daca se poate numi asa,de culoare maronie,ma doare spatele foarte tare nici nu ma pot apleca,am crezut ca poate e sarcina am facut test de sarcina si e negativ trebuie sa merg la doctor dar mi-e groaza,testul nu l-am facut dimineata e vreo problema daca am facut testul la ora 17. Ultima oara a fost editat de alexandra22 (2007-09-25 18:31:08) Offline #4 2007-09-25 22:27:12Re: colul uterin????alexandra22, in primul rand calmeaza-te! ai vreun motiv sa crezi ca e sarcina? de ce esti atat de speriata? orice ar fi, te rog sa te calmezi iti faci rau singura! Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #5 2007-09-27 18:25:42
Re: colul uterin????da am inteles o sa ma linistesc,mai am o intrebare daca am raceala la ovare poate sa imi influenteze rezultatul testului de sarcina?sau candida are vreo influenta? Ultima oara a fost editat de alexandra22 (2007-09-27 18:26:57) Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-27 19:30:09
Re: colul uterin????nu...nici raceala nici candidoza nu influenteaza testul... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|