homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent vreau raspuns

#1 2010-07-18 18:59:53

alinutzza_allexandra
Full member
Inregistrat: 2008-01-18

urgent vreau raspuns

buna fetelor...
am o mica mare problema...
azi sunt in ultima zi de pauza de maine incep iar sa iau karissa....
problema e ca am fost la medic si mi-a dat tratament pentru candidoza fluomizin....
am luat aseara primul ovul....dupa un contact neprotejat.......si azi am avut alt contact neprotejat....
in ce masura scade efectul contraceptivelor???....tratamentul in mare parte din cate stiu e cam dus daca am avut contacte sexuale si nu isi mai face efectul...
am luat si flucovim 150 si i-am dat si partenerului....banuiesc ca si efectul aluia s-a cam dus...
are rost sa iau pastila de a 2-a zi?
sunt foarte speriata....astept un raspuns clar si sigur urgent va rog mult

#2 2010-07-18 19:05:04

gyn
Full member
Inregistrat: 2009-07-31

Re: urgent vreau raspuns

alinutzza_allexandra a scris:

buna fetelor...
am o mica mare problema...
azi sunt in ultima zi de pauza de maine incep iar sa iau karissa....
problema e ca am fost la medic si mi-a dat tratament pentru candidoza fluomizin....
am luat aseara primul ovul....dupa un contact neprotejat.......si azi am avut alt contact neprotejat....
in ce masura scade efectul contraceptivelor???....tratamentul in mare parte din cate stiu e cam dus daca am avut contacte sexuale si nu isi mai face efectul...
am luat si flucovim 150 si i-am dat si partenerului....banuiesc ca si efectul aluia s-a cam dus...
are rost sa iau pastila de a 2-a zi?
sunt foarte speriata....astept un raspuns clar si sigur urgent va rog mult

din cate stiu eu nu ai voie sa faci sex cand esti sub tratament cu ovule pt candidoza. cat despre AC nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme ca esti protejata si in zilele de pauza, acum nu stiu daca acest medicament (flucovim) interactioneaza cu AC si ii scade eficienta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.