|
Nu esti logat.
Pentru doctoressa: spotting cu semnul intrebarii#1 2007-09-19 10:14:22
pentru doctoressa: spotting cu semnul intrebariiAm si eu o nelamurire. Din luna mai iau antibebe Mercilon (care imi convenea si ca pret), tin sa mentionez ca le-am mai luat si in cursul anului trecut din luna octombrie, iar in luna aprilie a acestui an am facut pauza de o luna, o decizie neinteleapta deoarece cand le-am reinceput din luna mai m-am captusit cu acel "minunat" spotting pe care nu l-am avut pana atunci absolut deloc. Din luna mai si pana in prezent am acest spotting care imi vine cu 8-9 zile inainte de terminarea foliei si nu prea-mi convine deloc. Ar trebui sa le schimb sau ce ma sfatuiti? Ultima oara a fost editat de mihaela80 (2007-09-19 10:16:20) Offline #2 2007-09-19 10:18:43
Re: pentru doctoressa: spotting cu semnul intrebariidaca din mai zici ca ai spotting ar cam trebui schimbate...au trecut cele 3 luni de acomododare... mami de minuni Offline #3 2007-09-19 10:18:53
Re: pentru doctoressa: spotting cu semnul intrebariida,mergi la medic probabil o sa ti le schimbe.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #4 2007-09-19 10:20:27
Re: pentru doctoressa: spotting cu semnul intrebariiva multumesc. la asta m-am gandit si eu dar nu inteleg de ce anul trecut nu am avut niciun fel de problema cu ele si anul acesta facand pauza o luna m-am captusit cu asta. astept si parerea doctoressei Offline #5 2007-09-19 11:49:50
Re: pentru doctoressa: spotting cu semnul intrebariisincer, mihaela, nu am nici o explicatie...nici nu stiu nimic altceva despre tine. cert insa e ca, daca fenomenul se perpetueaza de atitea luni, evident trebuie schimbate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-19 11:50:42
Re: pentru doctoressa: spotting cu semnul intrebariiasa voi face, pot sa vin la dvs sau trebuie sa ma duc la clinica unde mi-au fost prescrise? Ultima oara a fost editat de mihaela80 (2007-09-19 11:52:17) Offline #7 2007-09-19 11:55:53
Re: pentru doctoressa: spotting cu semnul intrebariisigur ca poti veni Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-09-19 11:56:28
Re: pentru doctoressa: spotting cu semnul intrebariiva sun inainte sau cum procedez? ca sa nu va deranjez Ultima oara a fost editat de mihaela80 (2007-09-19 11:56:56) Offline #9 2007-09-19 11:58:30
Re: pentru doctoressa: spotting cu semnul intrebariinu am mai purtat si ieri discutia asta???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-09-19 12:00:25
Re: pentru doctoressa: spotting cu semnul intrebariiba da dar nu era legat de asta ci mai mult de diabet, dar intre timp mama mi-a facut programare la spitalul Cantacuzino si maine ma voi duce acolo si de aceea v-am intrebat, ca sa stiu daca pot sa vin la dvs cu rezultatele de la spital Ultima oara a fost editat de mihaela80 (2007-09-19 12:01:53) Offline #11 2007-09-27 21:02:01
Re: pentru doctoressa: spotting cu semnul intrebariiinca nu mi-am inceput viata sexuala.dar am un prieten de 2 luni am de gand sa o fac.va rog sa ma ajutati si sa iti spuneti ce anticonceptionale sa folosesc.din mai multe motive nu pot sa merg la doctor.si va spun orice despre mine doar ca sa ma ajutati sa imi aleg un anumit fel de anticonceptionale.va poop si ast raspus Offline #12 2007-09-27 21:17:49
Re: pentru doctoressa: spotting cu semnul intrebariinu cred ca-ti poate spune nimeni,pe forum, ce anticonceptionale ti se potrivesc.daca nu poti sa mergi la un ginecolog,du-te macar la un planning.acolo poti primi si ac gratis. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #13 2007-09-27 22:08:00
Re: pentru doctoressa: spotting cu semnul intrebariip!nk, te rog nu lua anticonceptionale asa dupa ureche, dupa recomandarea prietenelor sau la nimereala. Daca te simti suficient de matura si responsabila sa-ti incepi viata sexuala atunci arata ca intr-adevar esti si du-te la planning. O spunem spre binele tau. Bafta "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|