homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secreţie ciudată-4

#58 2010-04-25 11:33:22

Alessya_13
Sr. member
De la: in braţele lui :x
Inregistrat: 2009-11-16
Site

Re: secreţie ciudată

fetele m-am gandit si la varianta aceasta, se poate ca acea secretie maronie sa fi fost si datorita faptului ca menstra se terminase de 1-2 zile, si sa mai fi ramas ceva urme de sange, ceve de genu?

Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-04-27 09:45:19)

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#59 2010-04-27 09:45:29

Alessya_13
Sr. member
Site

... kapitulation  kapitulation

Ultima oara a fost editat de Alessya_13 (2010-04-27 09:45:53)

Să nu batjocorim dragostea, cu ea nu se joacă nimeni, iar ea nu se joacă cu nimeni! http://nomoreclouds.wordpress.com

#60 2010-04-27 09:58:42

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Alessya_13 a scris:

fetele m-am gandit si la varianta aceasta, se poate ca acea secretie maronie sa fi fost si datorita faptului ca menstra se terminase de 1-2 zile, si sa mai fi ramas ceva urme de sange, ceve de genu?

Sincer nu prea inteleg ce vrei sa stii.

Fericita mamica de Aida Maria!

#61 2010-04-27 10:07:31

Alessya_13
Sr. member
Site

mhhh...sa aud o parere daca poate sa se intample si asa andreea

#62 2010-06-29 14:06:23

Alessya_13
Sr. member
Site

dragelor, de atunci vreau sa va spun ca nu am mai avut probleme cu aceste sangerari, secretii, din aprilie. nu am considerat ca ar mai fi nevoie de o vizita la doctor. acum totul este in regula smile

Publicitate

loading...

#63 2010-07-17 23:49:45

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

dely, alte simptome n-ai,decat secretia?

My Tears Dry On Their Own

#64 2010-07-18 10:40:53

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

las link doctoressei

#65 2010-07-19 19:44:37

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

dely a scris:

dely a scris:

Buna!am si eu nevoie de un sfat.am o secretie alba,consistenta si foarte abundenta.mi-am facut analizele si mi-a iesit e-coli de cateva  ori,am crezut ca din cauza lui.acum la ultimele analize rezultatele sunt:
Antigen Chlamydia-negativ
  Antigen Chlamydia trachomatis-absent

Examen bacteriologic-lama
  -foarte rare celule epiteliale izolate si grupate in placarde
  -rare leucocite polimorfonucleare neutrofile
  -relativ frecventi lactobacili doederlein

Test Micoplasme-negativ
  Ureaplasma urealyticum-absent
  Mycoplasma hominis-absent

Cultura col uterin-nu s-au dezvoltat germeni microbieni,absente specii de levuri si mucegaiuri.

Deci nu mi-a mai iesit nimic si totusi am aceiasi secretie .doctorita mi-a zis ca asa e secretia mea si ca e asa din cauza la " -relativ frecventi lactobacili doederlein".totusi mi-e greu sa cred ca o secretie normala poate fi atat de abundenta(adica fff abundenta) si foarte consistenta( cateodata branzoasa).ce parere aveti?

am revenit cu problema mea si as vrea sa stiu si parerea doctoressei.rog o moderatoare daca poate lasa linkul doctoressei.vreau sa stiu daca e normala o astfel de secretie.daca nu,pot exista alte cauze decat o infectie? multumesc!

aspectul si cantitatea secretiei vaginale variaza functie de fazele ciclului menstrual si, foarte important este si daca faci sau nu abuz de igiene(acesta duce adeseori la secretie foarte abundenta)
Bacilii doderline insa e absolut ok sa fie acolo nu poarta ei nici o vina pentru nimic

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.