|
Nu esti logat.
Am nevoie de o informatie#1 2007-09-26 20:01:38
Am nevoie de o informatieSunt la prima folie de yasmin si am inceput sa le iau dupa 2 zile de la terminarea sangerarii luna trecuta. Sex nu am facut neprotejat decat dupa ce am luat 9 pastile. Le-am luat pe toate cam la aceeasi ora. Acum intrebarea mea este...poate sau nu sa imi intarzie?....adik sunt deja in a doua zi dupa terminarea foliei si nu mi-a venit. E cazul sa imi fac griji? I believe that imagination is stronger than knowledge / That myth is more potent than history I believe that dreams are more powerful than facts / That hope always triumphs over experience That laughter is the only cure for grief / And I believe that love is stronger than death. Offline #2 2007-09-26 20:05:59
Re: Am nevoie de o informatienu e cazul sa-ti faci griji, poate sa vina in oricare din cele 7 zile de pauza Offline #3 2007-09-26 20:07:30
Re: Am nevoie de o informatieDe obicei vine in a 3a sau a 4a zi de pauza, dar nu este o regula. Stai linistita si asteapt-o Offline #4 2007-09-26 23:19:04
Re: Am nevoie de o informatieeu am folosit 11 luni yasmin si terminam intotdeauna marti si aveam cm sambata.. (in fiecare luna aveam cv sambata) "Iubesc ploile, iubesc cu patimă ploile, ÃŽnnebunitele ploi şi ploile calme, Ploile feciorelnice şi ploile – dezlănţuite femei, Ploile proaspete şi plictisitoarele ploi fără sfârşit... (...)" Offline #5 2007-09-27 00:46:50
Re: Am nevoie de o informatiepai eu am terminat luni...si deci ar trebui sa astept cam pana vineri? I believe that imagination is stronger than knowledge / That myth is more potent than history I believe that dreams are more powerful than facts / That hope always triumphs over experience That laughter is the only cure for grief / And I believe that love is stronger than death. Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-27 04:23:17
Re: Am nevoie de o informatiedepinde....poate sa-ti vina vineri...poate la fel de bine sa-ti vina duminica... Oricand in zilele de pauza e normal.... Depinde de organismul tau cand o sa-ti vina...dar de obicei vine ca a 3a sau a 4a zi... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #7 2007-09-27 19:33:44
Re: Am nevoie de o informatieAzi mi-a venit, deci in a 3-a zi. Si inainte aveam ciclul destul de regulat si asta ma face sa cred k si de acum incolo o sa fie la fel de regulat. Pfeew...de fapt in fond nu prea aveam de ce sa ma stresez asa k am luat toate pastilutzele la timp ...dar mai stii ce se poate intampla... I believe that imagination is stronger than knowledge / That myth is more potent than history I believe that dreams are more powerful than facts / That hope always triumphs over experience That laughter is the only cure for grief / And I believe that love is stronger than death. Offline #8 2007-09-28 00:43:33
Re: Am nevoie de o informatieNu conteaza cum aveai ciclul inainte de antibebe. Cat timp vei lua pilule vei avea cilcu regulat, la 28 de zile. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|