|
Nu esti logat.
Prima oara anticonceptionale-2#20 2007-09-26 06:43:33
Re: prima oara anticonceptionalebuna... as avea si eu o rugaminte la voi. mi s-a recomandat de catre medicul ginecolog, ca metoda contraceptiva, anticonceptionalele. Mi-a dat mai multe variante, dar nu stiu pe care sa o aleg. Cel mai mult am auzit vorbindu-se de Novinette si Yasmin. Care e mai "eficient" si fara prea multe efecte secundare,ca sa le numesc asa? Nu as vrea sa ma ingras, sa imi apara cosuri, pilozitate excesiva sau altele... cum am mai auzit... Ce imi recomandati? Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #21 2007-09-26 08:27:02
Re: prima oara anticonceptionalecosuri si pilozitate nu vad de ce ti-ar aparea de ingrasat nu poate nimeni sa iti garanteze asta depine de cum reactioneaza corpul tau si cat mananci. eu as spune novinette Offline #22 2007-09-26 08:37:25
Re: prima oara anticonceptionaleLili_delfi chiar daca incepi sa te ingrasi nu e nici o problema. Se schimba anticonceptionalele iubesc+Camelia+Matei Offline #23 2007-09-26 09:06:17
Re: prima oara anticonceptionaleCosurile si pilozitatea excesiva se reduc de la AC. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #24 2007-09-26 11:32:20
Re: prima oara anticonceptionale
ia dute tu la un medic de planning si vb cu el...asta cu mai multe variante mi se pare apa de ploaie... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2007-09-26 12:58:05
Re: prima oara anticonceptionaleanticonceptionalul nu trebuie sa-l alegi u.trebuie sa ti-l recomande doctorul pe cel care ti se potriveste tie.toate sunt insa eficiente atata timp cat sunt luate corect.cat despre efectele secundare acestea pot sa apara in primele 3 luni de administrare,sau din contra pot sa nu apara. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #26 2007-09-28 00:48:31
Re: prima oara anticonceptionalepai tocmai asta mi s-a parut ciudat. Mi-a dat 3 anticpnceptionale: Novinette, Yasmin si Logest, parca. Si a zis k ramane alegerea mea... sa il iau pe care vreau. Cred ca ar fi mai bine sa consult un alt medic... Dar totusi, despre Logest ce imi puteti spune? Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data ! Offline #27 2007-09-28 09:47:28
Re: prima oara anticonceptionaleBuna, Offline #28 2007-09-28 09:49:50
Re: prima oara anticonceptionalestai linisstita daca ai luat pastilele corect ,nu ai luat antibiotice,nu ai vomat dupa3-4 ore dupa ce ai luat pastila nu ai avut mai mult de 4 acaune moi pe zi esti ok. ciclul o sa vina in oricare dintre zilele de pauza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #29 2007-09-28 09:56:28
Re: prima oara anticonceptionale
Mersi mult. Oricum nu imi faceam mari griji dar nu imi place asteptarea. Si chiar daca ar fi venit bebe ar fi fost bine(cam prea repede dat tot bine era ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|