|
Nu esti logat.
Microfoliculi = micropolichisturi????#1 2010-02-20 12:24:16
Microfoliculi = micropolichisturi????salut fetele, Offline #2 2010-02-20 12:44:40
Re: Microfoliculi = micropolichisturi????multi ginecologi confunda micorpolichisturile cu foliculii...deci stai linistita...daca a vazut ca ai o secretie mai abundeta nu ti-a facut o analiza de secretie? pe ce baza ti a dat tratamentul? congestia pelviana se mai foloseste si cu semnificatia de inflamatie si poate insemna o anexita...in acest caz s-ar explica doxicilina...iar cervicita este o inflamatia a colului...si in acest caz s-ar explica cervucidul...dar caracterul general de acordare a unui diagnostic si lipsa explicatiilor pentru tratamentul dat ma impiedica sa ma exprim pentru sau impotriva corectitudnii tratamentului...parerea mea e ca a dat un tratament la gramada (din comoditate sau nestiinta) ca sa acopere toate posibilitatile... happy with him...inlove with him... Offline #3 2010-02-20 12:55:57
Re: Microfoliculi = micropolichisturi????Ba da mi s-a facut o analiza de secretie. Voi primi rezultatul vineri. Ideea este ca m-a cam blocat ideea de ovare micropolichistice. un ovar are 33.9/23 si celalat 33/27. Nu stiu cat este de ok.....nu mi s-au dat prea mult explicatii. Acum astept sa vad rezultatul la secretie. Sincer m-am cam speriat Offline #4 2010-02-20 14:09:17
Re: Microfoliculi = micropolichisturi????cum am spus si mai sus...deseori ginecologii "confunda" foliculii ovariei (care sunt absolut normali) nu microchisturi...pun pariu ca daca refaci ecografia dupa ovulatie (chiar inainte de menstra) nu vor mai fi prezenti... happy with him...inlove with him... Offline #5 2010-02-20 15:48:26
Re: Microfoliculi = micropolichisturi????Ecografia pe care am facut-o la medicul radiolog in noiembrie era facuta cu 3 zile inainte d emenstra si mi-a spus ca am microfoliculi...dar a spus ca sunt normali, chiar daca sunt inainte de menstra. Nici numai stiu ce sa zic. Iar ieri cand am facut eco la ginecolog era in ziua 20 a unui ciclu de 31 de zile. Si eu sper sa fie foliculi si nu chisturi, si pe eco am vazut si eu sunt fff mici. Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-20 16:56:19
Re: Microfoliculi = micropolichisturi????si eu am aceeasi nelamurire. Anul trecut, in urma unei ecografii am inceput un tratament cu diane pt ovare micropolichistice, cat si pe acnee..pe care il iau si azi. Am refacut de curand ecografia, cu 2 zile inainte de menstra si la fel..mi s-a spus ca sunt prezenti multiplii microfoliculi. Nu prea inteleg diferenta. Dozarile hormonale facute anul trecut erau toate in limitele normale. Problemele cu acneea inca sunt...probabil vor disparea odata cu foliculii de pe ovare.....Un raspuns imi dati si miw, va rog? when the pomp lights up,you shoot. Offline #7 2010-07-20 17:16:05
Re: Microfoliculi = micropolichisturi????foliculii sunt normal sa fie, ne nastem cu ei. NU este normal sa dispara, in ei sunt ovocitele (ovulele) de care o sa ai nevoie cand vei vrea sa faci copii Offline #8 2010-07-20 20:31:22
Re: Microfoliculi = micropolichisturi????pai si care ar fi diferenta vizibila intre microchistic si foliculii normali? when the pomp lights up,you shoot. Offline #10 2010-07-20 21:26:07
Re: Microfoliculi = micropolichisturi????uf. Probabil microchisturile dau si alte reactii..dereglari, nush when the pomp lights up,you shoot. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|