|
Nu esti logat.
Este Rigevidon-ul bun?-2#20 2010-06-23 18:16:04
Re: este Rigevidon-ul bun?buna fetelor! am si eu o neclaritate in legatura cu rigevidonul. am luat 3 luni la recomandarea unui medic si m-am inteles foarte bine cu el, nu am prezentat reactii adverse. un alt medic mi-a zis sa renunt la rigevidon pentru ca este recomandat femeilor care au avut deja o sarcina, nicidecum adolescentelor.mi-a recomandat diane 35, insa conosc foarte multe persoane care nu s-au inteles bine cu diane si au avut probleme serioase. akm sunt la menstruatie si nu stiu ce sa fac...help me pls.. Ultima oara a fost editat de yoana0208 (2010-06-23 18:17:35) Offline #21 2010-06-23 18:24:00
Re: este Rigevidon-ul bun?ia Rigevidon in continuare daca te-ai inteles bine cu el Offline #23 2010-06-23 18:30:23
Re: este Rigevidon-ul bun?cu placere Offline #24 2010-07-21 16:58:18
Re: este Rigevidon-ul bun?salut fetelor...iarasi eu... Am fost la cabinet de planning kiar azi si am zis care e problema mea.. cu diane35 si cu schimbarea lor.... Cand le-am zis k le iau de un an jumate s-au ingrozit oleak deoarece desi le-am luat la recomandarea medicului... dupa parerea lor sunt foarte puternice si trebuia sa le schimb de mai demult.. in fine...ele(ca erau 2 in cabinet) mi-au recomandat tot rigevidon... have a nice day Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|