homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sangerare dupa administrarea ovulelor vaginale-2

#20 2008-06-03 19:03:58

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: sangerare dupa administrarea ovulelor vaginale

domnul dr olah...are cabinet pe bulevardul dacia nr 49 tel 0259/465766 (marti) sau luni si miercuri pe castanilor 13 tel 0259/431377

happy with him...inlove with him...puss

#21 2008-12-10 22:48:18

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

crys_ty_na a scris:

legat de rana...sangereaza pt ca pui ovulele...si aici e situatia mai nasoala...prima oara trebuie sa tratezi infectiile (care intretin si rana) si doar apoi sa te ocupi de rana...

mai mult nu te pot ajuta

#22 2008-12-10 23:34:32

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

si eu zic sa continui tratamentul..poate te-ai zgariat cum au zis fetele mai sus, am patit si eu odata si m-am speriat, dar nu era pb smile
spottingul e exculs? sau nu iei ac?

#23 2009-06-06 20:08:56

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

fetelor cat timp v-au tinut ssngerarile? la mine este deja a4a zi de cand am sangerari de la canesten 3....

#24 2009-06-07 23:44:50

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Si eu am avut odata o sangerare in urma ovulelor pt candida ( nu mai tin minte exact care). Doctorita s-a uitat la mine chioras, si a spus ca probabil a fost o mica dereglare hormonala fara nici o legatura cu tratamentul ( nu luam anticonceptionale, nu aveam nici o rana si nici vreo alta problema). Sunt sigura insa ca a fost de la ovule, pt ca nu mi s-a mai intamplat niciodata.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

Publicitate

loading...

#25 2009-06-09 20:52:17

apple1234
New member
Inregistrat: 2009-06-09

buna,
va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns. trebuie sa urmez un tratament pt o infectie vaginala.mi-au fost prescrise pastilele no spa si zanocin (cate 1 din fiecare timp de 7 zile) si ovule viviflor (1 ovul timp de 6 zile). problema mea este ca dupa cel de-al doilea ovul am inceput sa am mici sangerari pe langa niste scurgeri destul de ciudate (maronii spre rosii). nu stiu exact ce sa fac?sa intrerup administrarea ovulelor? medicul meu e in concediu si nu stiu exact ce sa fac... (si iau si anticonceptionale) va rog, ajutati-ma cu un sfat...

#26 2009-06-09 21:02:55

crys_ty_na
Platinum member

cand trebuie sa ti vina menstra? e posibil sa fie debutul ei?

#27 2009-06-09 21:07:00

apple1234
New member

crys_ty_na a scris:

cand trebuie sa ti vina menstra? e posibil sa fie debutul ei?

nu...nu cred...am inceput  ovulele dupa ce mi s-a terminat menstra...adik de vreo 2 zile....ma gandeam ca poate are o legatura si cu asta??? (multumesc mult pt raspunsul promt.... smile )

#28 2009-06-09 21:09:23

crys_ty_na
Platinum member

mai sunt cazuri in care au aparut usoare sangerari in urma ovulelor...mai pune eventual si azi si daca persista intrarupe trat cu ovule dar continua cu cel oral...

#29 2009-06-09 21:15:26

apple1234
New member

crys_ty_na a scris:

mai sunt cazuri in care au aparut usoare sangerari in urma ovulelor...mai pune eventual si azi si daca persista intrarupe trat cu ovule dar continua cu cel oral...

in regula....tratamentul oral l-am terminat ieri.....iar astazi ar fi cel de-al 4-lea ovul.....dc si dupa acesta constat aceste "neplaceri" il intrerup..... sunt cam stresata de aceste lucruri... plus ca am impresia ca ma indop cu atatea medicamente  hmm ....(am mai folosit in trecut ovule dar nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva...) oricum, multumesc f mult pt ajutor!

#30 2009-06-10 21:48:38

crisssss
New member
Inregistrat: 2009-05-11

tin sa mentionez ca fac si spalaturi vaginale cu musetel si pelin si bicarbonat de sodiu

#31 2009-06-10 23:44:47

crys_ty_na
Platinum member

bafta apple smile

crisss unde e postul cu intrebarea/nelamurirea?

#32 2010-07-19 19:06:50

doaroiluzie
New member
Inregistrat: 2010-06-15

Buna. As avea si eu o intrebare pt cine poate sa`mi rasp
Pe 15 iunie am facut avort .. pe 29 iunie am fost iar sa ma faca deoarece nu ma curtase bine prima oara
Dna doctor mi`a spus k ciclul o sa`mi vina pe 29 iulie , adik la o luna dupa cea de`a doua interventie
Problema e ca intre timp am facut si o micoza , candida, si mi`a dat pt ea tratament ovule , antibiotice si spalaturi cu musetel si bicarbonat
Mi`a dat 2 ovule lomexim dupa care pauza doua zile .. si pe urma iar 3 ovule canesten gyn
In acea pauza de 2 zile am intretinut relatii sexuale cu partenerul meu
Vineri acum cand trebuia sa reincep iar cu ovulele canesten gyn, am introdus un ovul , iar sambata am observat o sangerare pe chiloti , care din acea sangerare mica s`a transformat in dureri de burta si sangerari mai mari pana azi si nici azi nu mi s`a oprit sangerarea ...
Acum am intrerupt tratamentul cu canesten deoarece am sangerarea aceasta care pare a fi menstruatie, dar nu e chiar abundenta ci cam de "marimea" a unui absorbant pe zi
Intrebarea mea este : oare sa`mi fi venit ciclul deoarece am o luna de la avort,sau sa fie altceva deoarece doctorita mi`a spus k o sa`mi vina pe 29 si azi e abia 19 cesafac ? Oare o fi de la faptul ca am intretinut relatii sexuale in timpul tratamentului cu ovule ?

Ultima oara a fost editat de doaroiluzie (2010-07-19 19:08:01)

Fericirea are o poveste care nu este povestea obisnuita; hjarta ea este confuzia memoriei cu uitarea: amintiri ale unor episoade atât de dense încât sunt sterse de însasi perfectiunea lor, încremenite într-o estompare vesnica ... hjarta

#33 2010-07-20 17:35:07

doaroiluzie
New member

Se poate sa`i trimita cineva un link doctoressei cu mesajul meu ???????
Va roggggggggggggggg

Fericirea are o poveste care nu este povestea obisnuita; hjarta ea este confuzia memoriei cu uitarea: amintiri ale unor episoade atât de dense încât sunt sterse de însasi perfectiunea lor, încremenite într-o estompare vesnica ... hjarta

#34 2010-07-20 18:03:45

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

am lasat link doctoressei

#35 2010-07-21 02:41:56

doaroiluzie
New member

multumesc mult .
si cand o sa`mi raspunda?

#36 2010-07-21 21:20:24

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

doaroiluzie a scris:

Buna. As avea si eu o intrebare pt cine poate sa`mi rasp
Pe 15 iunie am facut avort .. pe 29 iunie am fost iar sa ma faca deoarece nu ma curtase bine prima oara
Dna doctor mi`a spus k ciclul o sa`mi vina pe 29 iulie , adik la o luna dupa cea de`a doua interventie
Problema e ca intre timp am facut si o micoza , candida, si mi`a dat pt ea tratament ovule , antibiotice si spalaturi cu musetel si bicarbonat
Mi`a dat 2 ovule lomexim dupa care pauza doua zile .. si pe urma iar 3 ovule canesten gyn
In acea pauza de 2 zile am intretinut relatii sexuale cu partenerul meu
Vineri acum cand trebuia sa reincep iar cu ovulele canesten gyn, am introdus un ovul , iar sambata am observat o sangerare pe chiloti , care din acea sangerare mica s`a transformat in dureri de burta si sangerari mai mari pana azi si nici azi nu mi s`a oprit sangerarea ...
Acum am intrerupt tratamentul cu canesten deoarece am sangerarea aceasta care pare a fi menstruatie, dar nu e chiar abundenta ci cam de "marimea" a unui absorbant pe zi
Intrebarea mea este : oare sa`mi fi venit ciclul deoarece am o luna de la avort,sau sa fie altceva deoarece doctorita mi`a spus k o sa`mi vina pe 29 si azi e abia 19 cesafac ? Oare o fi de la faptul ca am intretinut relatii sexuale in timpul tratamentului cu ovule ?

ai o luna de la avort pe 29 nu mai devreme, pentru ca ne ghidam dupa ultima interventie
tratamentul cu ovule nu are nimic de-a face cu singerarea....contactul sexual insa poate avea(sunt cam nerecomandate contactele sexuale in prima luna dupa avort)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.