homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lipsa menstruatiei

#1 2010-07-21 12:04:21

KriptMelody
New member
Inregistrat: 2007-01-29

Lipsa menstruatiei

Buna ziua!
Am o nelamurire, daca se poate. Eu am luat aproape 2 ani anticonceptionale pentru a avea menstruatie. Pana sa iau imi venea o data la 5 luni. De 2 luni am fost la medic si am renuntat la ele pentru ca ma ingrasasem. Medicul mi-a spus sa intrerup si daca nu imi vine sa o anunt si imi va da un alt tratament (nu anticonceptionale). Trebuia sa-mi vina pe 16 iunie si pe 14 iulie, dar asta nu s-a intamplat.

Cred ca nu mai e cazul sa astept, daca deja au trecut 2 luni. Mie nu imi este foarte clar ce se intampla in organism cat timp nu am menstruatie. Cand sunt in zi fertila? Pot sa mai aproximez in vreun fel? Cert este ca aseara am facut sex neprotejat si as vrea sa stiu daca ar trebui sa iau pastila de a doua zi sau daca e posibil sa fiu in perioada nefertila. Multumesc!

#2 2010-07-21 21:34:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Lipsa menstruatiei

sincer ma indoiesc de faptul ca ai vreun risc(nu cred ca ovulezi)
personal as merge sa fac niste analize hormonale pentru inceput

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.