homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastila logest uitata

#1 2010-07-21 16:05:13

riela2010
Membru
Inregistrat: 2010-07-21

pastila logest uitata

Buna, am o problema in legatura cu pastilele logest. Le folosesc de 4 luni si luni, 19 iulie am inceput un nou blister. Marti am uitat sa iau pastila. De obicei le iau la ora 20, am luat-o azi la ora 15, deci am intarziat 19 ore.
Intrebarea mea este daca e posibil sa raman insarcinata avand in vedere ca sambata seara am avut un act sexual neprotejat (a fost saptamana de pauza) si de asemenea si aseara am avut un act sexual neprotejat.
Am citit in prospect ca daca uit in prima sapt un drajeu, mai mult de 12 ore e posibil sa raman gravida, avand in vedere ca in sapt dinaintea acestei prime sapt de blister nou, am avut un act sexual neprotejat.
Ce as putea sa fac in aceasta situatie? Astept raspuns urgent, sunt stresata, va multumesc!

#2 2010-07-21 21:45:40

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: pastila logest uitata

aseara a fost marti, nu?
ok, nu cred sa fie probleme
protejeaza-te suplimentar urmatoarele 7 zile

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-07-22 00:43:47

riela2010
Membru
Inregistrat: 2010-07-21

Re: pastila logest uitata

da, aseara, ma refeream la marti, cand am uitat sa iau pastila. va multumesc de raspuns!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.