|
Nu esti logat.
O parere,va rog!!!#1 2010-07-21 18:46:43
O parere,va rog!!!Voi la ce test de sarcina "apelati" cand aveti vreo nedumerire?In principiu m-ar interesa Barza vs Sure check.Pe care l-ati folosit si nu v-a indus niciodata in eroare sau din contra.Ce recomandati?Cred ca mai multe persoane sunt interesate de intrebarea mea deoarece am auzit mai multe pareri despre ele dar as vrea sa le stiu pe ale voastre personal,asa ca astept cat mai multe raspunsuri. Ultima oara a fost editat de Deutzika (2010-07-21 19:06:28) Offline #2 2010-07-21 19:59:11
Re: O parere,va rog!!!eu optez pt sure check. am folosit si eu barza, pana mi-a aparut un rezultat fals pozitiv. adica mi-a aparut si a 2a liniuta, cu toate ca nu eram. "Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati." Offline #4 2010-07-22 08:44:48
Re: O parere,va rog!!!barza ... NO WAY ... mi-a aratat 2 liniute , ce-i drept a doua doar in lumina se vedea , si nu eram ... asta acum 3 sapt. pe urma l-am lasat in baie si am uitat de el si ieri l-am gasit... si ce credeti ... 2 liniute ... si nu era sarcina ... dupa el am mai facut cam la o sapt si ceva sure chek si femina si absolut negative . Deci eu m-am lamurit cu Barza. Mentionez ca s-a intamplat numai la Barza Jet. Offline #5 2010-07-22 11:29:44
Re: O parere,va rog!!!Inca cv,testul Sure chek detecteaza si sarcina extrauterina?Ca nu am vazut nimic pe prospect despre asta. Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-22 11:30:36
Re: O parere,va rog!!!orice test de sarcina detecteaza o sarcina extrauterina © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|