|
Nu esti logat.
Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?
#1 2010-07-22 15:08:47
Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?Fetele, am primit pe mess de la o mamica f grijulie (saru-mana) urmatorul link: http://forum.desprecopii.com/forum/topi … hichpage=1 Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #2 2010-07-22 15:15:23
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?katami, desi imi place si mie sa urmaresc pozele anumitor useri ca nu ma uit la toate pozele de pe forum adesea m-am gandit la siguranta personala in momentul in care postezi poze...si eu am postat poze dar le-am lasat maxim 24 de ore si sincer nimeni pe forum nu stie date personale despre mine, insa anumiti membrii ai forumului au foarte multe detalii...inclusiv tu Offline #3 2010-07-22 15:20:14
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?si alea, da... da' e pb si de site in sine... bine zicea mamica de la care am linku'.... e un site in principal DESPRE SEX asa ca.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #4 2010-07-22 15:25:08
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?eu am cont p hi5 si pe facebook insa au acces doar prietenii...si cand zic prieteni intradevar doar persoane pe care le cunosc la modul personal. Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 22:13:42) Offline #5 2010-07-22 15:35:22
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?eu repet, mie nu mi-e ca mi-l fura careva, ci, mai mult, de SITE-URILE DUBIOASE pe care NU vreau sa-i vad pozele. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-22 15:39:49
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?nuj ce sa zic, nuj daca picassa are optiune sa pui albumul pe privat si sa treb sa fii logat pt a vedea pozele( eu spre exemplu nu am cont dar pot vedea pozele) si sa aiba acces doar prietenii...in acest caz as fi obligata sa imi fac si eu cont...dar daca verificati cu atentie mare inainte sa adaugati pe cineva in lista eu zic ca se poate face treaba buna Offline #7 2010-07-22 17:16:51
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?Eu le-am sters pe ale mele si nu mai pun nici macar 1 poza de azi inainte. Offline #8 2010-07-22 18:10:18
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?doamne ferește, nici cu mine gravidă nu mai pun poze aici!!! Offline #9 2010-07-22 18:25:02
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?Ce aiurea, nici nu stiu daca sa le sterg sau nu... Offline #10 2010-07-22 18:30:51
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?E foarte trist ca se intampla astfel de chestii si ca exista astfel de oameni dar, daca isi aminteste Kata de o discutie de-a noastra pe mess, chiar ii spuneam ca e destul de riscant, daca nu foarte riscant sa postam poze cu noi/prieteni/rude si in principal bebelusi pentru ca nu stii cine e online si cine se casca pe aici din userii de care nici nu am auzit. Tocmai de aceea am pus poze atat de putine. O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #11 2010-07-22 18:38:39
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra? Ce tampenie....mie imi facea deosebita placere sa vad bebeii de pe forum...Dar poate e mai bine sa nu mai puenti pozici,adevarule ca nu se stie ce tampiti pot fi in spatele comp-ului. Keep trying! Maybe you'll succeed! Offline #12 2010-07-22 18:44:37
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?
se poate face, cel care a deschis topicul poate accepta intr-o lista cine poate vizualiza si cine nu evident pe baza de logare obligatoriu....cu siguranta se poate face ceva in acest sens Offline #13 2010-07-22 18:49:04
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?ce trist Offline #14 2010-07-22 19:13:11
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?e trist ce oameni exista pe pamantu asta... 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #15 2010-07-22 19:40:33
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?cred ca in primul rand fetele se gandesc la binele bebeilor si la siguranta lor.le inteleg perfect,probabil si eu as face la fel.imi pare si rau pt.ca si eu ma uit la poze cu bebeii lor si ma inveselesc , imi aduc o raza de soare de care am nevoie.adevarat multe dintre noi nu se uita la acele poze cu intentii ascunse dar nu se stie niciodata. acesta este totusi un mediu virtual in care poti sa te dai oricine.sa nu uitam cate povesti au fost pe forum cu fete care sustineau ceva si realitatea era cu totul alta .in concluzie inteleg perfect decizia dar imi si pare rau daca nu or sa se mai puna poze pe forum. #16 2010-07-22 22:48:24
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?fetelor, dar masturbei au umblat dintotdeauna liberi pe net... pe forumul asta chiar nu cred ca sunt, sau daca da, cred ca vaneaza categoria "Totul despre sex", nicidecum "poze cu bebe la purtator". cine ce treaba sa aiba cu vreo poza de-a mea in care se vede strict burta si buricul? Offline #17 2010-07-23 10:00:06
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?Pass, cu burta si buricul cred ca nu aveti de ce sa nu mai puneti poze. Este vorba despre bebei si despre noi (ca stiti ca mai punem si poze in care suntem noi cu bebeii). Eu la inceput chiar nu am vrut sa pun poze dar cu timpul nu am mai avut nicio treaba si am pus si cu Vlad si cu mine fara sa le sterg apoi. Sincer nu mi-ar placea sa-mi vad copilul pe cine stie unde sau pe mine, asa ca eu cred ca le voi sterge pe cele de la topicul meu dar voi mai pune si va voi anunta ca dupa un timp sa le sterg. Fac asta pentru ca si mie imi place mult sa vad bebeii de aici pe care ii stiu de cand erau in burtici. Offline #18 2010-07-23 12:26:39
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?eu am sters de la poze cu burtici pt ca din greseala era si putin mai sus dar chiar cu buricul si burtoiu nu cred ca au masturbeii nimic Offline #19 2010-07-23 20:40:30
Re: Pozele copiilor nostri - cine le mai priveste din umbra?apropo de pozele de pe picasa, la albumul meu s-a abonat cineva cu nickname-ul mami, care n-avea nici o poză și nici o dată personală. după ce am citit pe forumul al cărui link ni l-a dat katami, m-am speriat f rău, pt că mi-am dat seama că putea fi f simplu un obsedat, mai ales că pe forumul ăla s-a discutat intens și despre fetișurile lor pt femei gravide, nu numai de obsesia pt copii Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|