homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri intense dupa chiurentaj

#1 2010-07-22 20:36:43

andrutza_2184
New member
Inregistrat: 2008-06-28

dureri intense dupa chiurentaj

pentru doctoressa... rog un sfat... prietena mea (24ani) a facut un chiuretaj pe 13 iulie. sangerari a avut doar in prima zi dupa chiuretaj, foarte putin, dar avea dureri intense si balonari, timp de o saptamana. la primul chiuretaj i s-a depistat un chist pe ovarul drept de 5/4 mm. a mers la ginecolog iar si i-au mai facut inca un chiuretaj, spunandu-i ca are cheaguri de sange pe colul uterin, care i-au aparut din cauza faptului ca nu au putut sa o curete bine dupa primul chiuretaj din cauza chistului. i-au facut un al doilea chiuretaj pe data de 20 iulie 2010 si tot persista durerile. sangerari a avut tot foarte putin, in prima zi.  tratament i-au dat: cefalexina, refen retard si indometacin supozitoare, dar tot are dureri intense. care ar putea fi cauza lor si ce e de facut in cazul acesta. daca se poate sa ne dati un sfat pana cand ajungem la un alt ginecolog, momentan avand probleme financiare si neavand posibilitatea de a o prezenta la un alt medic.

#2 2010-07-22 22:32:35

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Re: dureri intense dupa chiurentaj

eu am facut un chiuretaj ,pentru ca am pierdut sarcina din cauza temperaturii.Nu imi mai amintesc ce trat am luat,ceva antibiotic, dar stiu sigur k mi s-a recomandat sa pun pungi cu gheata pe abdomen, cate 10 minute cu pauza de alte 10 minute, dar nu mai mult de 4 serii intr-o seara.Si mi-au trecut durerile!imi pare rau pt prietena ta.Stiu cat e de durerosMi-e mi-a venit rau pe masa si era sa pic de acolo!Ii doresc tot binele din lume!Iar pe toate fetele le sfatuiesc sa se fereasca, dc nu st pregatite pt copii!Exista atatea metode,iar daca nu avem grija noi de sanatatatea noastra, partenerii nici atat!

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.