|
Nu esti logat.
Scurgeri:((#1 2010-07-22 20:06:10
scurgeri:((fetelor mor!am ceva scurgere...asa..laptoasa si galbuie....nu mai stiu ce sa fac...mam facut cu crema...pimafucin si ovule clotrimazol...la sfatul farmacistei pt k la medicul de familie abia miercuri am programarex(...a zis ca probabil e candida...k am si prurit....la ginecolog nu am bani sa merg....trec printro pasa proasta si asta e....ce sa fac?ce credeti ca e?sa fie candida?da e ciudata...ca e o substanta f apoasa...galbuie:(...nu ati avut ceva asemanator?:( iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #2 2010-07-22 20:17:15
Re: scurgeri:((trebuia sa astepti sa ajungi la ginecolog... diagnosticul se pune pe baza analizelor de secretie.nici noi nici farmacista nu avem cum sa facem asta. Offline #3 2010-07-22 20:57:34
Re: scurgeri:((nu ati mai avut astfel de secretii nici una dintre voi? iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline #4 2010-07-22 21:00:10
Re: scurgeri:((Incearca sa mergi la planning... eu in primavara am platit 40 lei pt analiza secretie + papanicolau + determinare diagnostic. Depinde de oras tariful, dar daca esti pe lipsa de fonduri, iti recomand sa mergi la planning:) daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2010-07-22 23:43:26
Re: scurgeri:((si in cluj....unde sa merg la planning?adik....nu am mai fost niciodata...cum e acolo?Sau ce trebuie platit si asa? iubesc si sunt iubita...langa tine ma simt cea mai implinita!!! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|