homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie intarziata

#1 2010-07-23 10:07:21

Pollyanna
Membru
Inregistrat: 2010-07-21

menstruatie intarziata

Am si eu o problema si va rog sa ma ajutati daca se poate.Mi-a intarziat menstruatia 5 zile desi nu am intretinut relatii sexuale de ceva vreme.Nu mi s-a mai intamplat asta niciodata.Imi poate spune cineva care poate fi cauza intarzierii?Multumesc:(

#2 2010-07-23 11:40:22

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: menstruatie intarziata

o dereglare hormonala cel mai probabil...mai asteapta cateva zile si daca tot nu vine, mergi la medic!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2010-07-23 11:45:06

Pollyanna
Membru
Inregistrat: 2010-07-21

Mai simt niste intepaturi in zona ovarelor, dar nu foarte des.Oricum multumesc pentru raspuns...o sa mai astept cateva zile.

#4 2010-07-23 23:08:50

pescarus21
New member
Inregistrat: 2008-04-05

Buna! Imi intarzie mentrustia de 2 saptamani. Pe 9 iulie trebuia sa-mi vina. Precizez ca iau anticonceptionale Jeanine de 2 ani si ceva si niciodata nu mi-a intarziat. Ironia sortii este ca ma hotarasem sa renunt la pastile dupa aceasta perioada de menstruatie, numai ca ea nu a mai avut loc... dar pastile oricum nu mai iau. Mi-am facut un test de sarcina acum 1 saptamana si a fost negativ. Mai precizez ca nu sunt in tara momentan si e cam aiurea pt ca nu vreau sa ma duc la un medic deocamdata...
In luna iunie s-a intamplat de 2 ori (in zile diferite) sa uit sa iau pastila seara la ora normala si am luat-o a doua zi dimineata, cam la 11 ore de cand trebuia sa o iau in mod normal, apoi alta seara cand trebuia, si am avut contact sexual. S-a intamplat sa vomit intr-o zi (cam toata ziua), chiar atunci cand am luat 2 pastile in aceeasi zi sau in ziua urmatoare, si in alta zi la fel, mi-a fost foarte rau, nu putem sa stau jos de ameteli si voma, dar atunci cred ca a fost de la o injectie cu ketonal + o radiografie la coloana, acestea petrecandu-se in aceeasi zi.  In afara de aceste 2 incidente, nu am avut alte simptome. Stres cat cuprinde in schimb..
Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac in continuare, ma gandesc sa repet testul de sarcina zilele astea..
Multumesc!

p.s. Si al doilea test de sarcina a iesit negativ, iar de aseara ma doare ovarul stang din cand in cand...

Ultima oara a fost editat de pescarus21 (2010-07-25 13:51:17)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.