|
Nu esti logat.
Hemoragie?#1 2007-09-28 19:00:25
hemoragie?Fetelor...luna trecuta am luat vitamanina k ca sa-mi tina mai putin ciclul. toate bune si frumoase...s-a oprit dupa 2 zile....si...nu stiu daca are vreo legatura...dar acum mi-a venit urat de tot...pare mai mult hemoragie. In nici 2 ore ob-ul e plin....dar plin rau de tot...si mie mi se pare ca ar curge incontinuu...ca la robinet. Dureri de burta nu am foarte mari...am avut normale si am luat nurofen si mi-au trecut. Oare e normal? Are vreo legatura cu vitamina k? sau e doar coincidenta? Ce s afac...sa astept sa treaca sau sa iau ceva? Nici in oras nu pot sa ies...ca mi-e frica sa nu ma patezz...trebuie sa schimb ob-ul la cam 1 ora. Iar cu absorbante nam nici o sansa...la cum curge...sigur m-as pata. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2 2007-09-28 19:03:26
Re: hemoragie?nu mai lua vitamina K.daca zici ca luna trecuta a trecut cu asta in 2 zile se poate ca acum sa se compenseze ca sa zic asa.ia calciu daca sangerezi mult ca sa nu ti se faca rau iar daca se agraveaza si tine fluxul mai multe zile vb. cu un doctor. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-09-28 19:08:11
Re: hemoragie?luna trecuta eu zic ca s-a eliminat ce trebuia....adica am eliminat vreo 2 "bucati" de...un fel de peiele...probabil era endometrul...numai ca nu a curs asa mult sange... deci nu ar trebui sa compenseze...dar...cine stie.... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2007-09-28 19:10:20
Re: hemoragie?eu ub-ri nu folosesc dar cum zici tu cred ca este bine.endometru ai eliminat atunci.totusi nu uita de calciu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-09-28 19:14:09
Re: hemoragie?da...o s aiau si niste caliu...ca tot am in casa (din fericire). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|