|
Nu esti logat.
Menstruatia dupa anticoncepionale#1 2010-07-21 02:01:45
menstruatia dupa anticoncepionalebuna, am 20 de ani si timp de 2 ani am luat anticoncep fara intrerupere. acum 3 luni le-am intrerupt de tot si de atunci ciclul meu era de 31 de zile, regulat. luna asta mi-a intarziat deja 6 zile. am facut sex neprotejat in urma cu 8 zile dar a ejaculat afara. nu prea am simptomele dinaintea ciclului doar ca ma simt balonata. cand sa fac un test de sarcina? dupa 7 zile de intarziere nu da gres? mentionez ca inainte de anticonceptionale ciclul meu nu era unul regulat, intarzia si 10 zile Offline #2 2010-07-21 02:13:06
Re: menstruatia dupa anticoncepionaleok.. il voi face, dar pana atunci, vi sa intamplat sa intarzie atat la un ciclu regulat? sau e posibil si dupa 3 luni de la oprirea antic sa se deregleze asa? Offline #3 2010-07-21 10:40:31
Re: menstruatia dupa anticoncepionaledaca inainte sa iei anticonceptionale aveai menstuatia neregulata asa va fi si acum. Offline #4 2010-07-23 00:26:05
Re: menstruatia dupa anticoncepionalebuna seara..am si eu o problema..pana akum cateva zile..am avut ciclu f regulat..imi venise ciclu si incepusem alta folie de o saptamana ..numai k a 7 a pastila am uitat sa o iau...si imediat a doua zi mi`a venit ciclu...problema e k am avut si relatii sexuale neprotejate in seara knd am uitat sa iau pastila..si de o saptamana imi curge incontinuu..la inceput mi`a curs un pic mai mult..acum f putin..dar am si dureri de burta ...mentionez k n`am intrerupt ac...le-am luat in continuare dupa pastila uitata din seara aceia...se poate sa fiiu insarcinata?eu am mai avut o sarcina extrauterina...si de asta imi e frica mai mult...nu stiu ce sa fac..sa intrerupt ac..poate nu imi mai curge..sa le iau in continuare...ajutati`ma va rog!!!! Offline #5 2010-07-23 11:26:42
Re: menstruatia dupa anticoncepionalescurgerea pe care o ai e spotting, a aparut pt ca a scazut protectia din cauza pastilei uitate Offline Publicitateloading...
#6 2010-07-23 21:43:35
Re: menstruatia dupa anticoncepionalese mai intampla cand uiti pastila,nu prea ai ce sa faci decat sa astepti sa treaca. #7 2010-07-25 21:52:58
Re: menstruatia dupa anticoncepionale
buna seara.....pupici la toate fetele!!ma sfatuiti si pe mine ce antibebe sa iau avand invedere ca mai am un "bebe"de 5 ani?????? Offline #8 2010-07-26 16:08:54
Re: menstruatia dupa anticoncepionaleIau AC Yasmine de aproape un an...menstruatia imi venea intotdeauna lunea,seara,aproximativ la aceeasi ora...dupa cateva luni a inceput sa-mi vina marti dimineata,fara a face vreo modificare in modul de administrare al AC.Luna asta mi-a venit iar intr-o zi de luni. Nu inteleg de ce s-a intamplat asa,nu am schimbat nici macar ora de administrare a pastilei. Ultima oara a fost editat de darling (2010-07-26 16:10:03) Offline #9 2010-07-26 16:17:56
Re: menstruatia dupa anticoncepionalese mai intampla Offline #10 2010-07-26 16:21:25
Re: menstruatia dupa anticoncepionale
Multumesc pt raspuns! Offline #11 2010-07-26 16:49:03
Re: menstruatia dupa anticoncepionalecu placere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|