homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lectii dans popular :D-2

#20 2008-05-13 17:40:30

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: lectii dans popular :D

katami a scris:

si mie imi place populara.... si nu vreau sa "discut gusturile", dar pt mine nu se compara populara cu manelele... una e o batuta buna si alta "aoleu, inima meaaaa" lol si chiar nu cred ca voi avea manele la nunta... dar populara cu siguranta da wink

mergi si asculta intr-o seara dupa 8 formatia de la clubul bursei - solistul ne-a facut nunta. datorita lui s-au rupt pingelele la noi la nunta big_smile  pana la nunta mergeam aproape in fiecare seara numai ca sa il ascultam pe el applause

mami de minuni hjarta

#21 2008-05-13 18:32:39

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

Maryan a scris:

pai dc spui ca doar cei de 40 de ani prefera populara? mie unu imi place populara chiar dak nu prea stiu sa dansez pe ea... ce ar fi sa faci o hora pe hipp hop?la o nunta se baga in general populara si manele chiar dak unora nu le plac manele... vreti nu vreti populara tot va canta la nunta big_smile, apropo de brasoveanca aia imi place si o si stiu big_smile defapt e usoara

vreau nu vreau? smile la nunta mea e muzica pe care o vreau eu, nu cea pe care nu o vreau, ca daca nu, nu mai e nutna mea si gata. lol sper ca nu-s prea radicala.

#22 2008-05-13 18:42:10

o'hara
Platinum member

daca vrei sa se danseze bagi si populara smile sau neamurile vor sta pe scaune. si sa bagi una de curiozitate - o populara si sa vezi cum sar toti in sus la dans...din experienta propriei nunti ti-o spun big_smile

mami de minuni hjarta

#23 2008-05-13 18:46:55

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

de acord, dar ziceam ca nu e bine "vrei nu vrei" ca muzica o pun voluntar. da' depinde acum si de invitati:) oricum, cred ca e un pic offtopic sa discutam despre nunta mea [pe care nu o voi avea in viitorul apropiat] cand de fapt Maryan zicea de cursuri de muzica populara lol

#24 2008-05-13 18:49:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu_vreau a scris:

katami a scris:

si mie imi place populara.... si nu vreau sa "discut gusturile", dar pt mine nu se compara populara cu manelele... una e o batuta buna si alta "aoleu, inima meaaaa" lol si chiar nu cred ca voi avea manele la nunta... dar populara cu siguranta da wink

mergi si asculta intr-o seara dupa 8 formatia de la clubul bursei - solistul ne-a facut nunta. datorita lui s-au rupt pingelele la noi la nunta big_smile  pana la nunta mergeam aproape in fiecare seara numai ca sa il ascultam pe el applause

multam smile am sa incerc... poate poate iti fur solistul la viitoarea mea nunta (daca o sa mai traiasca omu', saracu', pana se hotaraste iubi rotfl )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#25 2008-05-13 18:52:30

o'hara
Platinum member

e tinerel...la vreo 40 big_smile mic, inghesuit, grasut...imposibil sa nu il recunosti smile

mami de minuni hjarta

#26 2008-05-13 21:17:02

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

am fost si noi la cateva nunti si tocmai muzica populara anima atmosfera...pana si la banchetul de absolvire a lui bogdan tot muzica populara a cantat in proportie de 50%...nu-i bine de mers cu tocuri ca iti nenorocesti picioarele...cel putin asa am patit noi...la cat am dansat!!!

#27 2008-05-13 21:32:19

o'hara
Platinum member

pai nu...tocuri juma de nunta si dupa aia ceva cu talpa joasa. eu aveam niste sandale cu talpa plata cand am nasit (slapi de-a dreptu' rotfl ) si mi s-a facut poza la picioare ca sa se vada in ce danseaza nasa rotfl

mami de minuni hjarta

#28 2008-05-13 23:52:28

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

ce mai conteaza in ce dansezi...important e sa te simti bine smile

#29 2010-07-26 22:54:08

alina.iulia
Membru
Inregistrat: 2010-07-26

Maryan a scris:

buna fetelor big_smile sambata am fost la o nunta si am fost fff multi tineri, in timp ce asteptau sa vina din invitati la restaurant eram un grup de tineri de vreo 10 insi fete si baieti cu tot cu mireasa si mire... si mireasa incepuse sa se planga k nu jtie sa danseze si incepuse mai toti sa se laude k nu stiu sa danseze populara... a fost c`am urat pt noi ca nu am jtiut popurala ptk aproape numai asta sa bagat si am dansat ff putin populara ce era asa mai lent fara prea multa invarteala... si acum ma gandeam dak nu cumva are careva ceva filmulete din acestea prin comp care sa te invete ceva populara cum sunt si alea de breackdance sad k tre sa invat populara asta k peste cativa ani cand am sa fac nunta nu vreau sa fiu in situatia mirelui si miresei de sambata asta plzzzzzzzzzz nocry ma ajutati? k mi`e  asa rusine sa merg sa ii spun lu` mama sau lu tata sa ma invete populara big_smile

Buna!mie mi-a recomandat un prieten niste cursuri foarte bune de dans(http://www.cursuriaz.ro/cursuri-dans/ )pe care le-am putut aplica la nunta fratelui meu.M-a ajutat foarte mult stilul popular deoarece era exact ceea ce trebuia sa invat in acel moment si nu aveam de la cine(lucru care m-a salvat si pe mine de la rusine visslar tongue  )

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.