homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Laurina si antibioticele

#1 2010-07-27 13:10:13

alle_alle
New member
Inregistrat: 2010-07-27

laurina si antibioticele

salut . as avea si eu  o intrebare. iau laurina de mai bine de un an si luna aceasta dupa o interventie stomatologica a trebuit sa iau amoxicilina 500 timp de 5 zile. tratamentul cu antibiotice l- am inceput in ultima zi cand a trebuit sa iau pastiluta 21 din blister (joi),iar sambata am avut un contact neprotejat. ca de obicei in a 3-a zi dupa terminarea blisterului  mi-a venit,dar acum nu stiu daca am fost protejata corect,mai ales ca am luat antibiotice. pastilele le-am luat corect,aproximativ la aceeasi ora. as vrea sa stiu daca ar trebui sa mi  fac probleme pentru contactul de samabata... multumesc smile

#2 2010-07-27 13:15:26

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: laurina si antibioticele

Desi riscurile nu sunt atat de mari cum ar fi fost daca ai luat antibiotice la mijlocul foliei, riscuri exista totusi...din cauza antibioticelor practic ultima pastila nu si-a facut efectul...daca iti vin problemele as putea spune ca ai scapat tongue

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.