homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu ramane insarcinata

#1 2010-07-27 16:11:04

costycosty
Membru
Inregistrat: 2010-07-27

nu ramane insarcinata

sunt impreuna cu iubita de aproximativ 1 an si 6 luni. Nu ne-am protejat niciodata si nici nu am folosit vreo metoda contraceptiva. Ne dorim un bebelus. I-a mai are o fetita din prima casatorie. Posibil ca eu sa fiu vinovatul. Cum procedez. Ce analize trebuiesc facute si unde in Bucuresti. Multumesc mult.

#2 2010-07-27 16:15:35

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: nu ramane insarcinata

costy, o spermograma si o spermocultura ar trebui sa faci. la orice clinica mai mare din Bucuresti. suni si intrebi daca trebuie programare si care sunt conditiile de recoltare.
daca la tine rezultatele sunt bune, partenera ta trebuie sa se adreseze unui ginecolog. femeia are de facut mai multe investigatii si este utila coordonarea unui medic.

#3 2010-07-27 16:15:44

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: nu ramane insarcinata

costycosty a scris:

sunt impreuna cu iubita de aproximativ 1 an si 6 luni. Nu ne-am protejat niciodata si nici nu am folosit vreo metoda contraceptiva. Ne dorim un bebelus. I-a mai are o fetita din prima casatorie. Posibil ca eu sa fiu vinovatul. Cum procedez. Ce analize trebuiesc facute si unde in Bucuresti. Multumesc mult.

Ar trebui sa faceti analize amandoi....chiar daca ea mi are o fetita, pot aparea probleme ....deci nu stiti care dintre voi are probleme...bine ar fi sa mergeti la medic sa va dea analzie de facut si nu sa le faceti voi asa de capul vostru...in cazul tau ar trebui sa faci in primul rand o spermograma , dar repet numai medicul va poate ajuta  goodluck

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.