|
Nu esti logat.
Scurgere maronie in timpul foliei de anticonceptionale#1 2010-07-11 14:24:13
scurgere maronie in timpul foliei de anticonceptionaleazi am observat o scurgere maronie, ca cea dinainte sa imi vina ciclul, mai am de luat o saptamana anticonceptionalele, nu am uitat sa iau nici o pastila, doar aseara am intarziat cu o ora fata de ora stabilita. e vreo problema ceva? astept un raspuns rapid. multumesc. iau anticonceptionale Logest Offline #2 2010-07-12 12:29:12
Re: scurgere maronie in timpul foliei de anticonceptionalenu e nici o problema Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-07-27 20:31:10
Re: scurgere maronie in timpul foliei de anticonceptionaleauoleu! dar ce are ceaiul de sunatoare? are si asta efect asupra Ac? ma confrunt si eu cu aceasi scurgere maronie, dar eu sper sa fie o raceala k am fost la mare si o fi fost apa mai rece...sper sa fie doar atat... o sa merg la dr k nu-s prea linistita. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|