homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scurgere maronie in timpul foliei de anticonceptionale

#1 2010-07-11 14:24:13

Zarisk
Membru
Inregistrat: 2010-05-12

scurgere maronie in timpul foliei de anticonceptionale

azi am observat o scurgere maronie, ca cea dinainte sa imi vina ciclul, mai am de luat o saptamana anticonceptionalele, nu am uitat sa iau nici o pastila, doar aseara am intarziat cu o ora fata de ora stabilita. e vreo problema ceva? astept un raspuns rapid. multumesc. iau anticonceptionale Logest

#2 2010-07-12 12:29:12

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: scurgere maronie in timpul foliei de anticonceptionale

nu e nici o problema
vad insa ca in ultima vreme destul de multa lume se vaita de astfel de fenomene
asa ca eu zic sa nu te stresezi, sa iti iei in continuare pastilele si gata(asta daca stii ca nu ai uitat nici una, ca nu ai luat antibiotice, ca nu ai baut suc de grapefruit sau ceai de sunatoare)...si daca se repeta si luna viitoare sa mergi la medicul tau de planning sa schimbi pastilele

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-07-27 20:31:10

Ramoon
New member
Inregistrat: 2009-06-13

Re: scurgere maronie in timpul foliei de anticonceptionale

auoleu! dar ce are ceaiul de sunatoare? are si asta efect asupra Ac? ma confrunt si eu cu aceasi scurgere maronie, dar eu sper sa fie o raceala k am fost la mare si o fi fost apa mai rece...sper sa fie doar atat... o sa merg la dr k nu-s prea linistita.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.