|
Nu esti logat.
Sarcina...sau nu?-3#39 2010-07-28 11:30:51
Re: sarcina...sau nu?si eu ma gandesc la o posibila sarcina.. desi va voi intreba ca nu stiu. pastilutele le-am lasat acum 4 luni, doctora mi-a zis ca voi avea o perioada spotting pana mi se va regla menstruatia. luna trecuta mi-a venit tot cu spotting si apoi normal pe data de 18 iunie. acum nu stiu ce se intampla deoarece de aproximativ 2 saptamani tot imi curge ceva maroniu si in cantitate redusa, simptome cum ca mi-ar veni menstruatia n-am avut pana vineri, cand am observat ca incepe sa curga bine de tot si culoarea era normala. duminica n-a mai curs in cursul zilei, seara a inceput iar putin cate putin, iar acum tot vad ca imi curge nu in cantitate mare. testul de sarcina l-am cumparat inca nu mi l-am facut. m-am gandit sa nu fie vorba de un avort spontan. lunna asta am fost foarte stresata, de dormit am dormit prost si putin, trezit ed dimineata, micul dejun l-am mai sarit, stres mult. am fost ieri sa ma progrmez si abia ep 24 august mai aveau loc. o sa incerc sa ma mai duc la celalt sediu al policlinicii si voi spuen ca este o urgenta si macar sa vorbesc cu doctora. doctora mi-a zis ca daca am o urgenta pot veni si fara programare. 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #40 2010-07-28 12:27:54
Re: sarcina...sau nu?de ce spui ericka06 ca in curand o sa incepi si tu cu stresul? Offline #41 2010-07-28 14:48:17
Re: sarcina...sau nu? Buna, Ultima oara a fost editat de aditza08 (2010-07-28 18:14:44) Offline #42 2010-07-28 21:39:31
Re: sarcina...sau nu?ericka06 vrei sa vorbim pe mess? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|