|
Nu esti logat.
Secretii vaginale#1 2009-05-05 21:39:59
secretii vaginalesalut,sunt noua aici sper sa fiu cat mai clara, Offline #2 2009-05-06 13:33:37
Re: secretii vaginalesi eu am patit la fel , dar mie mi-a iesit si o infectie Offline #3 2009-05-06 15:36:02
Re: secretii vaginaleasa aveam eu secretia cand aveam candida.nici pe mine nu ma deranja nimic altceva,doar culoarea si consistenta.fa o analiza de secretie Offline #4 2009-05-06 19:04:39
Re: secretii vaginaleAm si eu o problema...luna asta pe la jumatatea anticonceptionalelor mi s-a intamplat sa imi apara o secretie maronie, uneori rosie. Simt ca sunt si putin iritata la suprafata...uneori am o usoara mancarime. Ce sa fac sa le intrerup si sa las sa imi vina ciclul? Daca ma duc la doctor oricum nu are cum sa ma controleze...nu stiu ce sa fac... Offline #5 2009-05-06 20:34:01
Re: secretii vaginalela a cata folie esti? in primele 3 luni e normal. daca au trecut cele trei luni de acomodare si daca incidentul se repeta si luna viitoare mergi la planning. nu intrerupe ac Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-06 20:38:28
Re: secretii vaginaleiau de 3 ani deci nu se pune problema. ok...deci trebuie sa stau asa o vreme mai am o saptamana si mi se termina cutia.. Ultima oara a fost editat de Gily (2009-05-06 20:38:52) Offline #7 2009-05-06 20:40:25
Re: secretii vaginalepoate fi un incident izolat din cauza stresului, oboselii, diverselor schimbari din organism Offline #8 2010-07-26 15:04:54
Re: secretii vaginalecel mai bine mergi la ginecolog, sa faci un examen de secretie si sa vezi despre ce e vorba, probabil o mica infectie Offline #9 2010-07-29 13:29:29
Re: secretii vaginalebuna fetelor....am si eu o problema ca toate celelalte...am sa va povestesc pe scurt!mentruatia mia trecut de 2 saptamani,viata sexuala miam inceputo nu am probleme la capitolul astaceea ce ma nelinisteste pe mine este ca am o secretie maronie si chestia asta mia venit prea brusc!chiar astazi miam facut un test de sarcina!eu si iubitul meu am foast foarte ingrijorati pana la aflarea rezultatului!nu sunt insarcinata!poate o fi de la raceala!dar totusi....!!nu stiu ce am!cu mama nu as prea indrazni sa vorbesc despre asta dar sper ca voi fetelor sa ma ajutati!astept raspuns fetelor!va rog Offline #10 2010-07-29 17:15:29
Re: secretii vaginaleNu este o culoare normala a secretiei. Ar trebui sa mergi la un ginecolog sa iti faca un test. Daca prezinti si alte simptome, cum ar fi mancarime sau usturime este foarte posibil sa fie vorba de o infectie. De asemenea, depinde si daca iei ac si de cat timp. Pentru ca in primele 3 luni poate aparea fenomenul de spotting. Sau poate esti intr-un tratament medicamentos momentan, se poate intampla de la diverse pastile. "Everybody does stupid things, it shouldn't cost them everything they want in life." Offline #11 2010-07-29 17:20:58
Re: secretii vaginalepoate fi ovulatia, o dereglare hormonala, o endometrita, anexita etc Offline #12 2010-07-30 13:08:47
Re: secretii vaginalebuna fetelor....miam facut curaj si iam spus mamei!mia spus simplu ca sunt racita si drept urmare e semn ca menstruatia isi face aparitia!!am uitat sa mentionez ca imediat cum menstruatia mia trecut am plecat la mare!sunt oarecum impacata cu ideea , credeam ca e mai grav!la ginecolog am sa merg!multumesc mult fetelor... :tillfreds Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|