|
Nu esti logat.
Test secretie vaginala#1 2010-07-16 15:12:19
test secretie vaginalabuna. mi-am facut si eu un test de secretie vaginala, am primit rezultatele si ce-i drept sunt un pic cam panicata pentru ca nu stiu cat de bine a iesit: Offline #2 2010-07-16 15:18:57
Re: test secretie vaginalabuna am si eu o problema sau o nelamurire.acum cateva zile am avut si eu relatie sexuala cu prietenu.dupa 2 zile mi-a zis ca este iritat si rosu la capu penisului.era uscat capul,si tare frica mieste sa nu am vreo infectie ceva.cine poate sa-mi spuna de la ce i sa facut asa penisul sau ce boala as putea avea Offline #3 2010-07-16 15:20:53
Re: test secretie vaginalablonda,e foarte bine... un pic de candida, cred ca o sa-ti spuna medicul daca necesita sau nu tratament Offline #4 2010-07-16 15:31:48
Re: test secretie vaginalams mult blonda ca mi-ai raspuns eu sincer is disperata si mi-am luat nidoflor ca mai spus cineva ca este bun.sincer nu prea am mancarimi sau ceva nereguli.am mici mancarimi de cand m-am facut cu crema.oare nidofloru ma va ajuta Offline #5 2010-07-31 02:14:24
Re: test secretie vaginalabuna Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|