homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Infectie bacteriana :(

#1 2010-07-31 12:03:35

sally_l
New member
Inregistrat: 2010-05-30

Infectie bacteriana :(

Buna,

In topicul cu Candida specificasem ca am avut si eu, am facut tratament, iar la 2, respectiv 3 saptamani dupa ce-am terminat tratamentul mi-am facut 2 analize de secretie, la care candida nu a iesit (era absenta), in schimb mi-a iesit E. Coli. E. Coli ii o bacterie care provoaca infectii. Dr. ginecolog mi-a spus ca nu imi va da antibiotice, pentru ca cele la care E. Coli e sensibila sunt fff puternice, si poate imi re-apare candida; plus ca, dupa spusele lui, antibioticele s-ar putea sa imi aduca "alinare" doar pentru o perioada de timp, urmand ca infectia sa re-apara.
Nu ma mai deranjeaza nimic, in afara faptului ca secretia mea ii foarte albicioasa si are consistenta unui lipici  grater  si as dori sa o aduc la normal.
Am mai citit pe site-urile si forum-urile de-afara, si am vazut ca multe femei se confrunta cu aceasta problema, inclusiv partea in care iau antibiotice cu nemiluita si le re-apare infectia. Tot de pe-acolo am inteles ca spalaturile vaginale cu apa oxigenata (pare ciudat, dar exista o explicatie  tongue ) ar fi bune, la fel si ovulele cu lactobacili.
La noi exista ovule cu lactobacili? Eu nu am vazut. Oare ce pot folosi in locul lor? De asemenea, daca ati avut probleme asemanatoare, sau daca stiti solutii, orice parere e bine venita.
Mersi  par

#2 2010-07-31 12:12:28

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Infectie bacteriana :(

http://www.sofar.ro/pregyn-s.php
Unul din multele care sunt. Nu stiu in ce masura le gasesti in farmacii, dar ai putea incerca la farmacii gen SensiBlu.
Saaau, ai putea face un tratament cu iaurt smile Mai ieftin si mai simplu smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2010-07-31 12:26:52

sally_l
New member

Mersi smile Ovulele par misto, sper doar sa le gasesc. Am auzit si de iaurt, insa de care trebuie mai exact?

#4 2010-07-31 12:43:33

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

exista multe feluri de ovule cu lactobacili: Viviflor, GinieL, Feminela VagiC, Ginophilus... si fara lactobacili dar la fel de bun, Bioclin Actigel.
dar nu cred ca or sa te ajute sa scapi de e coli, fara antibiotic nu trece. poate doar sa-ti protejezi sistemul de aparare al vaginului, dupa ce scapi de infectie.

#5 2010-07-31 13:14:17

sally_l
New member

Multumesc pentru lista mai lunga. Chiar sunasem la Sensi Blu sa vad daca au Pregyn, si mi-au spus ca nu... eram un pic dezamagita. Acu' sa vad daca gasesc altele smile Antibiotic oricum nu voi lua in viitorul apropiat, asa ca poate am noroc cu astea. Iaurt de care e bun?

Publicitate

loading...

#6 2010-07-31 13:18:48

gargarita
Moderator

eu una n-am incercat dar fetele ziceau ca trebuie sa fie un iaurt cat mai simplu si mai ieftin (nu danone!).dar concentractia de lactobacili este mult mai mica in iaurt decat in ovule

#7 2010-07-31 13:30:52

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

am incercat eu cu iaurt insa doar ca si continuare a tratamentului medicamentos indiferent ca a fost candida sau infectie urinara timp de 5 zile parca, iar acum inainte si dupa menstra cu 2 zile pun bioclin gel...si de asemenea dupa fiecare contact sexual ...si eventual daca am eu pitici pe creier cateodata

garga eu am pus danone, sa stii ca s-a simtit diferenta, important e sa nu fie cu fructe rotfl2

#8 2010-07-31 13:56:49

gargarita
Moderator

lumi lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.