|
Nu esti logat.
Bubite pe labii-2#20 2008-07-10 12:19:03
Re: bubite pe labiida s epoate sa fie d la un fir de par la tine.... eu zic sa mergi cu el la un dermatolog VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2008-07-10 12:20:05
Re: bubite pe labiiasa i am spus si eu:) multumesc Offline #22 2010-07-31 17:24:31
Re: bubite pe labiisi eu am o nelamurire..acum 2 zile dupa ce mi s-a terminat menstruatia mi s-a umflat labia mica dreapta..m-am dat cu crema de galbenele si dupa cateva ore mi-a trecut dar acum am observat o "bubita" pe partea interioara a labiei mici..nu este dureroasa si nici vizibila ci doar palpabila..ma gandesc sa nu fie neg,nu am avut niciodata asa ceva si nu stiu cum ar trebui sa arate un neg..daca ma poate ajuta cineva cu o parere i-as fii recunoscatoare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|