|
Nu esti logat.
Tratamente chisturi ovariene-2#20 2007-01-15 13:05:24
Re: Tratamente chisturi ovarieneiti multumesc mult dar mai am o singura intrebare ca sunt foarte ingrijorata...se poate ca acel corp galben sa nu dea innapoi?si daca nu da ce se intampla?iti multumesc mult de tot Offline #21 2007-01-15 13:09:05
Re: Tratamente chisturi ovarienein [principiu, daca corpul galben ramine tot acolo inseamna ca si sarcina e la locul ei(adica nu ca esti din nou gravida ci ca esti in continuare gravida) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2007-01-15 15:09:33
Re: Tratamente chisturi ovarienedanutzaaa22, ai warn pentru ca ai postat in 2 locuri. Nobody home Offline #23 2010-08-02 12:28:14
Re: Tratamente chisturi ovarienebuna ziua! acum 2 saptamini am fost diagnosticata cu un chist ovarian in partea dreapta de 8 cm, am fost internata pt. ca acel chist sa spat la ecografie (era plin cu lichid) si am fost tinuta sub suparaveghere medicala am facut tratament cu cefort si ketonal (1 la 12 ore),dupa tratamnet m-am simtit f bine si durerile disparusera , dar acum dupa ce mi-a trecut menstruatia au inceput sa reapara durerile nu cum erau inainte dar cind si cind ma doare . Intrebarea mea ar fi daca este posibil ca acel chist sa fi colectata lichid iar? as vrea sa stiu parerea dvs pina merg dinou la control. multumesc foarte mult! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|