homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am uitat o pastila

#1 2010-08-02 17:46:24

dyanira
Membru
Inregistrat: 2010-08-02

am uitat o pastila

Buna ziua
Am si eu o problema va rog sa imi raspundeti
Vineri am inceput un blister de yasmin dupa o pauza de anticonceptionale de 6-7 luni.Vineri am luat prima pastila si sambata am uitat sa iau.Am luat duminica ambele pastile.Am citit pe prospect ca daca uiti o pastila in prima sapt si ai avut contact sexual neprotejat cu o sapt inainte poti ramane insarcinata.Acum eu nu stiu daca in cazul meu e ok eu am avut un contact duminica trecuta cu 6 zile inainte sa uit pastila dar eu atunci nu luam pastile eram in pauza de ele si mi-a venit cm vinerea urmatoare deci nu eram insarcinata.Cum sa existe posibilitatea sa raman insarcinata??Sau se refera la persoanele care luau ac si inainte?
Oricum eu acum ca am uitat pastila 2 ce pot sa fac?Protectie suplimentara 7 zile??
Cine imi poate spune si mie cum functioneaza exact yasmin??
Va multumesc mult pt raspunsuri.

#2 2010-08-02 18:12:59

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: am uitat o pastila

Da, te protejezi suplimentar 7 zile de duminica incepand, contactele dinainte eu zic ca nu au fost cu risc
Ai inceput folia din prima zi de menstruatie ?

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-08-02 18:13:16)

#3 2010-08-02 18:40:48

dyanira
Membru
Inregistrat: 2010-08-02

Re: am uitat o pastila

Aproximativ prima zi(de fapt cred ca e cam a 2-a) adica mi-a venit joi spre seara si am luat prima pastila vineri seara ca nu aveam in casa cumparate joi.
Si eu ma gandeam ca inainte la mine nu are importanta deoarece eu nu eram in cele 7 zile de pauza ci pur si simplu nu luam deloc ac si cum mi-a venit cm nu am cum sa fiu insarcinata cu contact dinainte de cm.Mie cel putin asa mi se parea logic dar am zis sa intreb si aici ca sigur gasesc raspunsuri ok pe aici.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.