|
Nu esti logat.
Sufletelele imblanite de langa noi-2#20 2010-06-28 19:55:29
Re: Sufletelele imblanite de langa noiStai linistita daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #21 2010-08-02 14:58:13
Re: Sufletelele imblanite de langa noifetelor...care sunteti din timisoara... va rog ajutati-ma.... am 3 pisicuti mici, cam 9 saptamani, rasa europeana ( vagaboanda mea vad ca nu-i pretentioasa la masculi ) is tare draguti, curati, deparazitati. ii dau gratis. daca stiti pe cineva care vrea ii dau cu draga inima Ultima oara a fost editat de ramona-maria (2010-08-02 15:55:41) "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #22 2010-08-02 21:29:36
Re: Sufletelele imblanite de langa noiooooof... departe si a mea e "europeana", jumate alba, jumate tigrisor Sper sa ajunga la oameni iubitori daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|