|
Nu esti logat.
Colposcopie-4#58 2008-10-23 16:40:55
Re: colposcopiecu 24 de ore inainte de colposcopie, nu e bine sa te speli inauntru deloc. nici macar cu apa. eu as lasa chiar 7 zile inainte de colposcopie fara sa pun nimic in vagin (nici apa). Ultima oara a fost editat de anca9 (2008-10-23 16:44:14) Offline #59 2009-01-09 00:50:16
Re: colposcopieam facut azi colposcopie ....ma cam durut , usturat ...in fine ....chestia e ca nu mi-a aratat nimik pe nici un ecran ...de fapt ....nici nuj ce-a facut acolo ...mi-a zis doar k rana e cam urata ...si k trebuie sa fac o biopsie care necesita internare plus tb sa am asigurare de sanatate.....si mi-a scris ceva pe o foita k nu inteleg absolut nimik ....si ma asteapta la ea cu trimiterea de la medicul de fam si asigurarea pt internare k sa-mi faca biopsia.....din cate am auzit si eu trebuia sa-mi arate pe ecran rana ...colul ...tot ....dar nimik ....a procedat corect doctora ?.....sunt mai nedumerita decat m-am dus dus..... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #60 2009-01-09 09:40:21
Re: colposcopiepoti sa vezi pe ecran rana, colul numai daca e videocolposcopie. din pacate, la colposcopia obisnuita asa e, cum ai descris tu. nu vezi nimic, tb sa crezi ce iti spune doctorul. nu iti da fotografii, nimic asta e. Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-01-09 09:41:58) Offline #61 2009-01-09 18:00:18
Re: colposcopiemersi anca9....am facut si tipajul ...am tulpina 56 high risk....am inteles treaba cu colposcopia ...dar ce nu inteleg e dc imi tb internare pt biopsie ....mi-a zis k e curativa biopsia ...si cum am zis sa am asigurarea platita ....apoi am fost la alt dr ...ginecologul meu si mi-a zis nu fac biopsia ...sa mai fac un pap ...sapt viit sa vedem rezultatul si apoi ....dar nu bipsie ..asta e clar ....nu mai inteleg nimik ... ..be the best ...fuck the rest )) Offline #62 2009-01-12 10:08:31
Re: colposcopiee aiurea cand se contrazic medicii intre ei. n-am facut biopsie, dar stiu ca e mai agresiva decat o recolatre pt pap, pt ca se ia o proba de tesut din col. pe de alta parte, o biopsie iti poate spune exact despre ce e vb in rana aia. deci daca e sau nu cancer si care e stadiul de evolutie. deci iti da un diagnostic precis, dar are dezavantajul ca pt asta ti se ia o proba de tesut. poate de asta o fi zis al 2-lea medic sa repeti mai intai pap-ul. fa cum zice el si daca rezultatul la pap iese suspect, atunci poate va tb sa faci si biopsia bafta si sanatate multa! Offline Publicitateloading...
#63 2010-08-02 20:23:49
Re: colposcopiebuna, stie cineva cum trebuie sa te speli dupa colposcopie?mi-am facut una acum 2 ore si inca ma ustura..cum fac?:-S Offline #64 2010-08-03 10:42:01
Re: colposcopiepe mine nu m-a usturat si nici nu am facut spalaturi dupa. cred ca poti face niste irigatii cu vreun ceai... din pacate nu stiu sa iti spun care e indicat (galbenele, musetel...) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|