|
Nu esti logat.
Usturimi la contact sexual-2#20 2010-07-23 22:01:28
Re: usturimi la contact sexualObisnuiesc sa folosesc lubrifinat, dar acum cateva zile s-a terminat si nu am mai avut ce sa folosim pt lubrifiere. In urma contactului aveam usturimi iar lui ii aparusera un fel de iritatie. M-am spalat apoi inauntru de unde iesea foarte multa secretie branzoasa. De atunci nu am mai avut niciun contact dar ma ustura la urinare si am mici pete rosii pe chilot. O fi vreo rana pt ca nu am folosit atunci lubrifiant sau pt ca am insistat cu spalarea inauntru sau vreo infectie? Offline #21 2010-08-03 14:55:44
Re: usturimi la contact sexualbuna! am si eu o problema...in timpul actului sexual simt un discomfort,o usturime... medicul mi-a recomandat conimed crema dar nu vad nici un rezultat. exista vreun tratament naturist? Offline #22 2010-08-03 17:11:11
Re: usturimi la contact sexual
piie, arata a candida ce zici tu, va trebui sa faci un control. Sangerarea poate fi de la faptul ca te-ai iritat. Lubrifiantul il folositi la fiecare contact? Caci nu e ok sa fie folosit chiar tot timpul.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|